[KICKSTARTER] 膽粗粗做左個日曆 啱啱LAUNCH咗

978 回覆
1937 Like 65 Dislike
公你贏字我輸
Backed
大約幾錢
錢已畀
想問暫時預唔預計到幾時出貨
今日先見到個post
推密啲啦
Omg,我check返file係錯左
我解釋下個原因先,事源我地正式入宜忌英文之前係會先用數字替代,方便大量輸入。
例如 D2=岀行, D3=求醫 , D4=納畜 etc

今次係將Dos嘅D12 打漏左個 1 , 變左做 D2
所以原本應該係 合帳 先啱。

多謝巴打提醒
聽日會全部檢查一次
Update下先,
因為我地發覺現在睇唔到order number

Back左既巴打可以tg俾個backer number我
或者好似之前咁講,project完結後問卷話我知
呢排工作太忙
啱啱決定back咗 2x daper 先
無巴/絲夾就一個擺屋企
一個擺公司
好似問卷答會好啲
個個喺tg比backer number既話
睇chat room都有排你地睇
back實體冇digital reward
係咪得罪咗Ezone
一味抄post完全冇介紹你本嘢嘅特點
我都想知
剩係抄post搞到下面D留言幾乎全部負面
有興趣買兩舊
想問巴打呢舊野有無得唔mit?
只係翻上去得唔得?
因為唔捨得mit

會唔會有好似月曆咁既活頁version?
支持你
似係喎,連project link都唔直接放一條
有D古惑
ezone 果d 先係普通香港人諗既野,你地加油推post啦,叫ezone同你地做個專訪仲好啦
咩意思,只睇唔撕?
其實有啲困難,因為紙有厚度,
如果幾十頁一次過揭起黎睇後面,
放返落黎會成疊谷起左,唔知我表達得好唔好

活頁暫時唔會有,
我諗下有無辦法解決到你需要再答你
明既巴打
其實好同唔好嘅意見一直都有聽

如果最後反應係值得又試下一年,
會著眼幾個問題

首先係獨特性,點令佢唔只係日曆
第二係減少浪費。
不過其實紙係死、人係生。
今年都會試下經fb,ig分享下可以點再用啲紙。
Exactly
其一原因係因為巴打個設計好靚 唔想撕走
二黎現代人做野記錄上黎會睇番之前做過乜記過乜
如果有唔撕既version會非常好

加油 期待你不久既將來香港機場會有得賣比旅客
支持!
幾靚
加油
Agger
其實香港人都幾低能 幾易搧動
睇都冇睇就可以個個環保衛士咁鬧一餐
又話咩樓下文具店都有
我都想市面上廿蚊買到呢舊嘢
唔洗等到頸都長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞