[KICKSTARTER] 膽粗粗做左個日曆 啱啱LAUNCH咗

978 回覆
1937 Like 65 Dislike
算了 冇藍綠
幫推
點揀色
因為我過完年病左,所以頭先個個鐘瞓左
Last minute 先驚醒,感謝各位幫我答問題同一直推post嘅巴打
恭喜曬巴打
講返正題先
Back左既記得俾backer number 我remark返
有仼何個別需要同問題都可以tg我 @daperhkg

尤其係我話包筆個位,因為我唔知邊位先係你

仲有大家有咩需求都可以係明日份問卷remark埋

運費個到,因為Ks個平台處理款項要時間,
中間可能少部分backer仲會有變數,
到我確實收到資金就會立即聯絡大家退運費,希望過程唔需要太耐。

黎緊會立即著手生產,有咩update會通知大家
同時會尋求不同渠道令daper正式係市面岀現
所以仲想要既巴打一樣可以聯絡我,不過不可能做到好似Kickstarter 上咁優惠了,否則會對支持daper的backers們不公平,希望大家理解。

再次感謝大家的支持
之前back左想問點樣簡色
明日會有份email survey 問返大家顏色同收貨地址等資料
恭喜晒
仲有無得back 啊巴打
恭喜巴打

希望之後有機會見到藍色出世!!!
真係好靚
恭喜
期待
有現貨既話想入手

巴打會點樣sd問卷出黎?
恭喜巴打, 出貨期預幾時??
好想快D拎上手
留名

唔該巴打
Update下先

啲問卷明天下午就會release ,大家到時留意喇

錯過左又想要既巴打可以tg我詳情
不過就做唔到KS上咁優惠了,始終要保障返backers,希望大家理解

除非係backers巴打想加單先可以俾返KS上的價錢。

不過最後發現啲外國marketing firm真係係做數,因為有批backers既payment information係有問題,時間同數量上都好吻合,最後會收唔到錢。

當然有一少部分只係唔小心,如果有巴打payment上有問題就會收到email 咖喇,記得修正返
#backer 137.

巴打加油
如果有埋中文版就正啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞