Super Junior SuperTV團綜依然相愛相殺討論區(14)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
篇文係我第一次認真從頭睇到尾嘅論文
期待第二次AK!
Exo好似要答問題tim
我有人有台灣atm
如果真係要答問題
佢應該唔會識答問題
羅pd變左心
btw我想東海去新西遊記多啲
我都想
見到Sj ig 強仁生日post啲韓國人係咁話佢好唔開心
好難避免
惟有自己留多啲言洗下版
如果可以sj 全員mix 新西班底做節目就正
YG鬥SM
大雲IG好暖
hold your hands ~~

睇到淨係諗到Join hands
幸福死 我最中意既人一齊
佢唔係得atm轉帳比錢咩
我都冇台灣戶口
可以用信用卡喎
付款方式:僅提供「ATM虛擬帳號轉帳」,請依訂單顯示「轉帳金額」&「繳費截止期限」內完成付款,逾期繳費者此訂單取消,不予保留。

帳號中若有未完成付款的訂單,該帳號之購票額度需等待系統自動清除訂單後才會釋出,並請重新訂購。

ATM虛擬帳號轉帳僅限台灣金融機構開戶所核發之提款卡,(包括郵局、農漁會信用合作社),並且已開通「非約定帳戶轉帳」功能皆可使用。請注意所使用之金融提款卡,轉帳交易未超過原發卡銀行所提供每日或每月之轉帳、繳費上限。拓元系統顯示之【ATM虛擬帳號轉帳/繳費】銀行代號為 國泰世華(013),虛擬帳號(16碼)請務必留意前四碼為2821或2700。

呢個係EXO演唱會 都係同一主辦同下售票網
Exo好似要答問題tim
我有人有台灣atm
如果真係要答問題
佢應該唔會識答問題

聽講啲問題有時都幾變態

聽台灣朋友講唔係有時 係每條
成員生日日期 出生地點 係綜藝講過既野 拍攝地點 某啲重要日期...
真係入到去答錯問題都可能搶唔到
拖手嗰下好溫馨
同圭個名差一個字

就算唔得 如果可以變埋新西外傳既成員都好
覺得傻帽近年做多左好多好野
例如今次即刻出聲明
又叫人如果有不實既指控講出黎去告番佢地保護藝人
保護藝人方面好過其他公司好多
做藝人壓力大唔多唔少都係因為班網民
拍拖又唔比
一有疑似醜聞就判人死罪 道德綁架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞