Super Junior SuperTV團綜依然相愛相殺討論區(14)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
WiFi十票流量十票,流量开飞行模式无限投,WiFi开VPN一个线路十票
Push
對家啲票升得超快
其實我地都升得快
尋日仲係第4
加油 其實唔係差太多!
應該得手機
Data投完10票
開飛航模式 再關之後又可以投10票
係,得呢個方法無限投
大家加油
Tvb個節目有講suju
原本馮盈盈係忠實粉絲
我都睇到
佢話佢係日本睇con時見到大雲哥嘅媽媽
好提子
16年港姐冠軍
朴正洙聽日黎香港
180130 利特IG&TW更新: ..寂静的夜 明日前往香港..【翻译:踩踩】#宝蓝映像# ​​​
【Super Show 7送禮大行動】🎁
送禮大行動又嚟啦🎉!今次小編為大家撲咗兩張韓國天團Super Junior香港站「Super Show 7門票」送比大家😊。
呢兩張門票係每張$1680門票嚟架!想要嘅朋友只需跟住以下簡單四個步驟,得獎者便有機會獲得Super Junior「Super Show 7門票」兩張🎊名額只限一個🎊!

參加辦法:
步驟一. Like /讚好 《Tripbombom.com旅遊情報網 》Facebook專頁
❤️FB專頁 https://www.facebook.com/tripbombom.travel/
步驟二. Like /讚好此 Post
步驟三. Share/分享此 Post (並設為「Public/公開」)
步驟四. 於送禮活動Post下留言以下句子《Tripbombom.com旅遊情報網Super Show 7送禮大行動 》,並Tag五位朋友

勝出方法:
🔆於留言 (步驟四) 中,獲得最多人讚好的一位朋友,即可嬴得「Super Show 7門票」兩張
截止日期:2018年2月8日中午11:59

*條款及細則:
1. 參加者必須完成以上參加辦法。
2. 每人只可參加一次。
3. 參加者資料如有不實或不齊全或虛假賬戶,得獎資格將被取消。
4. 所有參加者不分先後 。
5. 《Tripbombom.com旅遊情報網 》將以Facebook公佈得獎者,如因得獎者無聯絡本專頁,《Tripbombom.com旅遊情報網 》保留重新揀選得獎者之權利。
6. 禮品不可兌換現金或轉換其他禮品。所有禮品一經送出,恕不退換。
7. 《Tripbombom.com旅遊情報網 》員工及其家屬不能參加。
8. 如有任何爭議,《Tripbombom.com旅遊情報網 》保留最終決定權

機會黎啦飛雲
特特聽日嚟香港???做咩????
有fd send俾我睇 好突然
Thx
未有飛就試下喇
咩節目
宣傳片話香港場有surprise 關唔關事
!!!!!
你咁講我有d小期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞