Super Junior SuperTV團綜依然相愛相殺討論區(14)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
第六次連登ELF公投 27/1/2018—3/2/2018

Super Junior MC一位

一人一票

投票突然回歸,有冇好驚喜

SUJU出咗好多MC,style都唔同,大家一人一票投自己最喜歡嘅MC(style)啦~

我投希大
其實好喜歡特哥嘅style,好soft好溫柔但都好有energy,不過希大係認哥實在太正 又癲又玩得又charm但又好caring啲嘉賓
佢做頒獎禮MC嘅時候飛台本真係

PS: 2月3完非本意哈哈哈哈哈 大家踴躍投票啦~
好耐無玩既投票
投我心肝寶貝特一票
永遠都好穩定 無發生過任何意外,所謂上得大場面就係呢d
仲記得圭話特係未來劉在石,姜虎東愛將[雖然我唔鐘意虎東style ]
不過特真係無希大咁有趣
節目主持舉隅

大隊綜藝 人體探險隊、SJ return、Super TV、Super Junior的先見之明、SJ-M名人帶路

特哥:看見你的聲音、最高的料理秘訣、(大量大型頒獎典禮)

希大:舌戰、認識的哥哥、人生酒館

韓庚:二十四小時

大雲: Miracle For You、KTR(代班 )

強仁:申東燁與單身漢派對

童童:親親親 小朋友萬歲( )、Super Junior的先見之明、強心臟

晟敏:天方地軸(電台)、SJ-M名人帶路、KTR、 LIU Studio

赫宰:Super Junior的先見之明、赤腳的朋友們、哥哥的想法

東海:......見團綜

始源:(差一點無挑)

厲旭:Super idol chart show、KTR

起範:...見舊團綜

圭賢:Radio Star、撲通撲通印度、新西遊記3&4
我都掙扎好耐

其實特特做MC真係好舒服~
supertv ep1)
金钟云说这次活动光等成员们大概有60小时 要是把这个时间拿来做综艺的话会比大家做的都好
然后李赫宰说不可能的
金钟云就装作要踢李赫宰的样子
李赫宰说你是因为这样应变力才只有一分的
金钟云说我怎么了我 想让我的脚和你highfive吗
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈笑死我了

用腳high five
喜歡特特偏在石style
旭隱藏演出~
第六次投票:MC一位
截至27/1/2018 10:08

特哥:1
希大:1
@书房宫花蕉:现在naver tv上片段太多,大家主攻咱们的预告2,把那个的播放量刷上去![污][污][污][污]

盡量唔好留comment
李0海和金1声的悲伤对话
在讨论想做的节目形式。
艺声:我想做x man或者情书。当时成员去的时候,我一次都没去过,很羡慕成员们[失望]
李东海:哥,没去就算了!我去了只留下了被编辑掉的伤痛!
艺声:我连伤痛都没机会留下!!! ​​​

//@正洙知音个站teukzhiyinbar
#superjunior##利特##看见你的声音5# 出放送平均收视率3.6%最高点5.7%破5啦大家尖叫吧[笑cry][笑cry][笑cry]破5公约是脱掉上衣进行开场!! ​​​​//

特哥 一開波就嚟料
OH MY GOD
投票surprise!
投個人喜好先係搞投票既意義啊~~~
希大心諗:我唔想俾人打
第六次投票:MC一位
截至27/1/2018 11:36

特哥:1
希大:1
童童:1
唔敢返工睇 驚笑到比人望
放工即睇 期待左好耐
快到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞