Super Junior SuperTV團綜依然相愛相殺討論區(14)

1001 回覆
22 Like 1 Dislike
陣間放飯時間睇
冇人只會睇一次既
食完飯居然見到有投票
我覺得主持分兩類 嚴肅d嘅mc 同綜藝節目嘅mc係兩樣野黎

嚴肅嘅我覺得特一定最適合 以前嘅強爸都係
兩個都比較認真照台本讀 都幾適合帶新人
特唔洗講啦 自家嘅都有赫宰同圭
強爸以前有帶過太妍

輕鬆嘅我覺得希大係天才嘅 連我一個唔係藍家飯嘅朋友都係咁講佢
另外仲有童童 以前肥d嘅時候係連唔出聲都好好笑
例子有自製劇時危險的友情篇 搞到我圭係咁ng
唔係話強特唔好
以前嘅強爸都有sense 不過依家...
特媽有覺得會set得過左 不過一般都ok

總結都係特啦 唔set得太過嘅話兩種都carry到
寶藍映像好似有了~
第六次投票:MC一位
截至27/1/2018 14:55

特哥:2
希大:1
童童:1
好短呀 一個鐘都唔夠睇
大雲個ig
點解我偶像可以咁可愛
痴線架
这大概就是你哥哥们为什么一聚起来就仿佛要炸掉摄影棚的原因吧[doge] #SuperJunior# #SuperTV# ​​​

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈李東海
朴正洙體力點解會5
今日ss7有can you feel it
push
今日大雲可愛到暈
岩岩想post
呢位哥仔今日好興奮
180127 SS7 Singapore
超能力連續劇VCR崔始源篇
影片最后藝聲說:可是我們只有6個人不夠啊
利特回答說:他需要一些時間,但一定會回到我們身邊的
雖然是VCR,但現實中我也相信隊長的話💪💪

cr:407only|有志不在年糕
https://www.facebook.com/SUJUisonly15/videos/790586041151866/
Goddd... ss7 上 上演a片 這樣真的好嗎🙈🙈🙈
即係香港場都未必會有始源?
有呀 只係段vcr咁講
應該指緊無得一齊活動
我冇野好講
佢突然咁樣我會嚇親😂😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞