[婚攝寶典] 不滿婚照寫30頁PDF報告反饋 新人反被鬧X客

332 回覆
83 Like 3 Dislike
氹小朋友咁氹走佢,人地父母醒水架啦,再唔醒咪客客氣氣講囉 叫佢睇住
求PDF
做手勢=之後就會有人屌攝做粗口手勢/唔專重場合
自己走位=攝唔專業成日走黎走去

上面講俾得一皮就做唔到嘅 諗下點解你只值呢個價 私人接job唔係普通打工仔 價錢彈性大 pro嘅口碑好 幾貴都大把人搶住請 未去到嗰個級數想人出十皮請你咩 承諾一皮影到範例質素 唔係個客拎枝槍逼你架wor 咁委屈唔好接啦 咪出黎害人

會俾翻新人都係精選嘅相 精選出黎都咁衰 好心檢討下
班影相佬最叻叫人張貨就價

你入左餐廳叫a餐 人地比舊屎你 叫你睇住個價錢食啦

人地正正常常反映 你就話你西客

仲好意思講 想好就加價 學人玩dlc
但都要你有本錢叫人加價先得架 影相佬
唔識叫企係度條友行開?
班父母會好似你口中既醒水、連登仔就唔會咁憎班怪獸家長啦
好多時叫左都唔會走開ga,咁怨就怨自己做咩搵個咁唔醒目既來做姊妹啦
如果佢啲範例擺明影到咁衰 新人都用一萬蚊請佢
就唔應該投訴 但睇黎係佢技術同原先承諾嘅差好遠 仲想人俾貴
影到好似小學教科書配圖咁
Show Blocked User - 大嘟嘟熊喵
個客都幾好人
其實講得中有咩問題

西客意思係唔可以對件貨有意見?

佢地唔撚識亂屌就話西姐

屌得咁有道理有咩問題

將貨就價真係傻鳩理論

收得錢就係專業就應該對件貨負責
含撚貓仲有人未block ?
條傻鳩都唔知係度做咩
推到個攝影師認錯
人地自稱攝影”師”
係你比唔夠價 唔係我技術唔好

Btw 邊到可以考牌 注冊專業資格 想做AP
利伸iphone 7
夠膽叫姊妹行開?

打狗都睇主人面啦
啲相係衰就衰㗎喇, (講咗先, 廢事又俾人亂屈係打手)
但係斷頭嗰張相如果畀著係你哋會點影?
叫嗰四個人唔好飲茶住, 叫埋個斷頭妹行開, 然後先開始影? 噉樣唔會搞到好似相機食先噉, 成件事會搞到lag住lag住唔暢順?
如果儀式流暢度行先, 個斷頭妹就一定要企喺嗰度㗎喇, 就算企左啲, 企喺新朗後面都係會斷頭. 唔通每張相都好似拍戲噉, 每影一張之前都要brief一brief啲藝員要點走位? Model Shooting 就話可以噉做啫, 喺傍邊做記錄嘅可以點? 等個儀式完咗先, 再叫嗰四個人定格影一張?

on9?
用手叫後面個姐妹走開洗唔洗3秒?
再唔係唔識自己走位?
其他全家合照更加唔好提,
真係中學生禮堂攝影師都唔撚會咁柒
仲好意思收一皮?
正正常常就算業餘,
有學過下攝影都唔會影呢d斷頭相啦。
你有冇跟過攝影師影一日先
好多時攝影師出聲會俾人屌ga

我地試過有在場細路冇啦啦衝入鏡Tim
開口叫父母睇住咪俾人罵囉

中學個禮堂肯撚定大過呢pair 人擺酒個地方啦
巧婦難為無米之炊 呀、你個場係fix定左咁多就咁多
你想可以變到四季個場既效果出來呀
氹小朋友咁氹走佢,人地父母醒水架啦,再唔醒咪客客氣氣講囉 叫佢睇住
班父母會好似你口中既醒水、連登仔就唔會咁憎班怪獸家長啦

佢地都未見識過細力閃燈打頂
都要俾怪獸家長狂屌閃親個寶貝仔
話叫佢行開唔通真係喝佢行開啦咁咩
好聲好氣,加埋係個攝影師叫都知係要就返d位,唔通人地又會唔識做專登企係到咩

人地連新郎頭都夠膽cut

唔知果位評相大師點睇
廢是跟車太貼
似乎唔係新人自己寫喎,你睇第二張講咩新人唔洗租兩條柱
如果係自己寫就講"我" 啦
似係間wedding planning公司寫黎屌鳩個攝影師?
blur左對新人影d姊妹
識玩喎
請睇姊妹手上渣住啲乜

叫佢走既話唔爭在比埋離婚協議書新人😏😏😏😏
其實攝影師係大哂既 叻果d可以幫手安排埋走位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞