[婚攝寶典] 不滿婚照寫30頁PDF報告反饋 新人反被鬧X客

332 回覆
83 Like 3 Dislike
個人覺得影得一般啦 咁都可以收一萬一日都幾好搵。
agree, 要知道收幾錢先落結論 好易炒
事實真係影得衰
就算係業餘人影, 都冇理由可以影到冇左個頭, 或者有個唔拉更既人攝鏡
已經唔係收幾多錢既問題, 係常識問題

除非有仇
又用錯可圈可點
垃圾攝影
啱啦 趕走渣住部機就接job 個d撚屌啦

其實人地其實都係好心俾返comments你 又唔係無找數

影得咁撚閪 仲好意思收錢
人地又無公審你 反而自己post上網
個pdf 係個客出, 照咁睇個客應該都算係對攝影有認識先搞咁多野
佢指出黎既POINT 係有道理
你開得門做生意, 點會估到連基本水準都冇
不如門口寫, 鳩影套餐一皮好冇?

而家係連基本野, 原來都可以做唔到
仲倒返轉怪人預幾多就預左

有你呢D 客唔怪得鳩影套餐仲可以生存
啱啦 趕走渣住部機就接job 個d撚屌啦

其實人地其實都係好心俾返comments你 又唔係無找數

影得咁撚閪 仲好意思收錢

Agger,如果佢比足錢又冇屌屌撚撚咁款真係冇問題。
就算收幾錢都係事前雙方協定,唔啱價既話,專業既攝影師係可以唔接job,而唔係錢照收而馬馬虎虎
坦白講
你用「專業攝影」嚟計真係影得好差
咁撚Pro自己影啦
咁搞笑, 個客又唔係POST上網公審
反而係自己傳傳下俾人放左上網, 等大家睇到D相有幾廢
人地d comment講嘅野都係岩閪係邊
果張斷頭真係好撚柒
我唔怪對新人
中學生都無影得咁衰
屌得岩啦
多左咁多所謂D識攝影既人,絕大部份都係P圖呃飯食
事實真係影得衰
就算係業餘人影, 都冇理由可以影到冇左個頭, 或者有個唔拉更既人攝鏡
已經唔係收幾多錢既問題, 係常識問題

除非有仇

咁佢一開始唔自己搵fd影?

打開門做生意呢d質素噶相真係接受唔到,你話自己搵frd影求其俾封利是就無得講。
嘈都無用啦 都結完婚
講撚到冇比錢咁,有comment都唔撚比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞