人越大 越發現用手機玩game 好on9

223 回覆
1038 Like 83 Dislike
希望連仔可以摺左個垃圾app台佢
現實一定好失敗
其實pad 真係唔差
D 關要用腦組隊
送石都多
你想追新去課就無得講
我同你調轉 由細到大都好鍾意打機 pc ps234玩到而家
但呢年畢業出黎做野之後 翻到屋企攰到就算有時間都唔想開部機黎打
反而係搭車/返工得閒個陣玩下手機game就算
窮撚先會咁諗
之前都有玩PAD 怪物彈珠呢類熱門game
但由開始同朋友晚晚玩pc game之後
手機冇再用黎打機

只會用手機黎上連登或者用社交app

手機遊戲點好玩始於個局限一定大過pc同console
如果當衫冇課,我就多成萬洗
利申: 重課過 clash royale, PAD, Chain Chronicles

宜家諗返起真係on9到暈 手機game 係方便 但遊戲性係極低(clash royale 只係好少少)
最主要都係玩抽卡抽蛋個下 尤如吸毒的快感
就算宜家新出pubg lol 手機版 你玩hardcore game 係個touchscreen 上面玩條春? 一黎隻手揸得唔舒服 二黎浪費手機電 仲未計連線問題
想係街玩portable game 何解唔係部switch?
想係屋企玩game 何解唔買部ps4?

我唔係話手機只係用黎打出打入
手機可以用黎上網, 聽歌, 睇戲, 鬧鐘 等等
但講到要玩手機遊戲 我可能由iphone 3gs 開始玩 到宜家已經疲累 厭倦 睇透左5-6寸touch screen 可以帶黎嘅遊戲性

仲沉迷緊玩手機遊戲嘅人 不彷玩下switch ps4 pc game
你玩過就會發現手機遊戲真係on9仔先會玩
如果當初冇課,我就多成萬洗
冇玩手機game好耐
樓主唔好以己度人啦
你係咁諗唔代表所有人都係咁諗喎
如果我冇課?我多部mac pro 加iphone x用...
最慘係ps4啲game開始知道手機課金模式好好賺,而家有啲開始都轉模式(DLC還好啲,新嗰啲battlefront 簡直係不知所謂)
咁如果想同朋友連線玩 但有啲係屋企 有啲係街 咁又點解決
自己同堆數據玩,真係慘
講真 依家CC真係好良心
派石關拎開服SSR AUTO過
高難度關獎勵唔多 唔打無壞
日日有fes 女女啱J就抽 唔啱就skip
有event抽幾下就有倍攻角屈機
所以玩咗幾年都仲未del
當集卡game
等緊達哥代理嗰隻新驚
我而家係追返1, 2部個啲角色, 衰衰地都有10%
傳用就比狗抽0.1%
CC無課玩得幾好,集中抽傳勇池
講真 依家CC真係好良心
派石關拎開服SSR AUTO過
高難度關獎勵唔多 唔打無壞
日日有fes 女女啱J就抽 唔啱就skip
有event抽幾下就有倍攻角屈機
所以玩咗幾年都仲未del
當集卡game
之前一開服玩到第三部前棄game
依家屎忽痕想玩返,發覺d角又多再一大批
諗到自己有排追所以都係不了
我而家係追返1, 2部個啲角色, 衰衰地都有10%
就比狗抽0.1%
唔玩手機 game 我番工放工放飯做咩
所以大家玩POKEMON GO 咪算囉
玩得勁都要課入場券同車錢
的確係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞