人越大 越發現用手機玩game 好on9

223 回覆
1038 Like 83 Dislike
佢哋嗰班根本冇經歷過紅白機嗰個年代
PAD 玩咗 4 年而家仲有開黎轉下,一程車時間多數岩岩好清一條體,食晏放工又轉一陣

兩三年加加埋埋課金 $2000 左右 純粹當支持下,但咁多年佢仲未有翻譯做中文 英文就有

成日卡關 死咗就算,輕鬆玩隨時停又得

協力太嘥時間,又等組隊等人轉,所以好少同街外人玩協力
睇你都係鍾意online既fps game
去試下rainbow6 喇 好玩過好多主流既電莖/online game
9唔搭8
手機game根本係俾人悠閒hea玩kill time
要認真打機就一定係PC/console
係你自己打手機game玩到咁認真又重課之後話人on9
手機遊戲根本on9

但更多on9課金玩
咪講笑啦,Konami 同 SE 重視手機game仲多過家機
steam d bundle 平撚到

你俾二三千打成年都打唔完
玩手機game唔on9,重課解決全部問題變勁,唔平衡先on9
以pad一開始嚟講,無咁多角色,抽完都唔一定過關,仲要慢慢刷加蛋,後面強勢角色多咗就開始變
同埋好多人比課金=勁嘅模式影響,課完就當自己贏咗,就算有game係抽完角色再要諗配隊伍,要刷裝,有堆人連配隊配裝都唔會識,但上網一睇就有攻略,之後問人點解課完都係廢
亦有game唔課同課金個水平可以差好遠,唔課但扔時間玩完,重課用隻寵物都秒殺你
我指既多人遊戲唔係指lol,ow個d
隻角色求名
Pay 2 win
ピピ美 1月新番 ポプテピピック
olg時期商城制既野講到好似手機原創咁
原來我已經咁老
講課金而家d 家用 game仲惡

你買撚完隻game 之後仲要課金 抽野 買箱等等 仲有dlc
樓主超戇鳩
叫完雞話叫雞嘥錢
豪完爽過又後悔
同買馬話早知買贏嗰隻有咩分別
仲起要課金年代王耀咁屈機就係唔洗課都可以屈晒。冇得唔服qq。

成個騰訊都係抄抄抄,你呢條5毛就更加又煩又無恥
輸打贏要
講課金而家d 家用 game仲惡

你買撚完隻game 之後仲要課金 抽野 買箱等等 仲有dlc

Fifa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞