人越大 越發現用手機玩game 好on9

223 回覆
1038 Like 83 Dislike
電話一隻game都無

樓主應該係00後
8,90後點會無玩過家庭遊戲機
on9 係你姐

不嬲零課 好玩就玩 唔玩即del

冇損失

樓主應該係00後
8,90後點會無玩過家庭遊戲機

淨係登入拎石 抽下都好玩啦

享受抽蛋既快感
唔係指擁有,係指玩過
電話玩音樂game唔差
真 駁唔到
其他都好認同
但你話傳說同王者難操作就知你無玩過
講到輸時間咁誇張
咁做D咩係為止真正有意義?
你20歲望返自己10歲on99晒時間
到30歲慨嘆20歲鳩hea燃燒青春
作為一個平凡人我覺得呢啲野相對既姐
生活咁大壓力
課一兩皮下個月出糧都係返度啦
有時候只要當刻覺得開心 洗少少錢又有咩所謂?
到你大個左, 發現一萬幾千能夠買到快樂, 其實好值得
自從我買咗部 gaming laptop打 PC game後之後我就無再玩過手機game

以前日日玩手機game 經常忍唔到手課金 但之後發現遊戲性同pc game比起真係得啖笑 加上pc game買完隻game夠我玩幾個月 又唔洗日日好似番工咁刷野 輕鬆好多
皇室真係留係部電話最耐 冇野做打一場3分鐘岩岩好
到你30歲果時,就會發現xxxxxx

到你40歲果時,就會發現xxxxxx

到你50歲果時,就會發現xxxxxx

到你60歲果時,就會發現xxxxxx

根本無底深淵
返工冇野做咪玩下
手機game冇課過金 以前玩online game就有 其實諗返都係on9 但開心咪夠
信用卡有分地區
有冇諗過手機唔係淨係得課金game
課金撚會同你講買正版驚好貴 冇錢買
但課金就下下千千聲
結論:樓主應該係00後

你估消費者真係on9嗎?

以前日本嗰間GREE 就係當消費者on9先至搞到而家走下坡

課金遊戲的危機?談隨機性帶來的規管風險及遊戲服務化造成的競爭兩難

http://www.thesosblogger.com/2017/11/game-as-a-service-competition-and-longetivity.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞