人越大 越發現用手機玩game 好on9

223 回覆
1038 Like 83 Dislike
過幾年樓主又會出po
發覺用幾百蚊買個game好on9
點解唔XXXXXX
抽埋d唔知乜水
其實睇你番咩工姐
由朝做到晚 ,就算得閒都寜願上網啦
放工更加唔想打機

Hea工無所事事咪會忍唔住課金消磨時間
總之抽蛋虛榮感係戒唔到既心魔黎 ,你一沉迷左隻手機game
有比較 見到人有就自然想抽

Btw見過唔少人捨得課幾千pad,fgo
唔捨得買800up既衫褲鞋 或者執執個樣
fifa個d真on9 game,唔係有fd玩個年都唔會買
年年cap你一獲
賭都有0.幾幾%贏
玩手機game都係娛樂下架姐 洗錢落去先on9
根本唔係game,只係賭錢
一個必輸的賭局
當你入左呢個賭局
你只可以揀輸時間定輸錢

玩過ps4 switch game 帶黎嘅遊戲性真係返唔到轉頭
一隻game 3百幾買斷 平過一隻手機標榜"free"的遊戲 好多倍

好多ps4 game都要課金啦依家
手機game原意比你無聊一個人時玩下
坐車等人等開場果時可以玩一陣
而家變到好似扭蛋機咁
最重要係隻game係佔用晒你d時間
同個原意背道而馳
我唔覺得玩手機game on9
我覺得用手機玩競技性重既遊戲on9
屌你成班係到玩咩王者榮耀 手機版pubg乜乜乜
點解唔玩返lol同pubg
仲要打埋rank 搞埋比賽
睇到都想笑
手機mon又細 操控又唔靈活
咁樣既情況
你想打到咩操作
樓主搵幾多有幾重課先 唔同page好難討論
個個開自動都唔知玩嚟做乜尻
而且嗰啲累積時數嚟抽箱嗰啲,返工已經夠幸苦啦,何解要咁糟質自己
玩手機game唔on9
課金先on9
真定假
#コンパス~戦闘摂理解析システム~

呢隻係我玩過最平衡,玩技術,唔靠課金拎堆廢卡都可以屈死課金友,又多人玩game
打個機都可以打到出論文,又真係幾戇鳩既
講多都口臭 不過你無錢又重課係你on9
以前都有同你一個諗法 買左ps4同switch 都封左塵 但之後手機game無再課金
百貨應百客
以前用部垃圾電話玩pad, 諗住出部iphone玩
點知換完iphone已經唔想玩 覺得好似坐監咁打機打到
依家係鬥下地主算
手機game冇咩問題
我覺得自動打 按兩下跟著睇著佢打1分鐘on9好多
可能我唔鐘意玩回合制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞