人越大 越發現用手機玩game 好on9

223 回覆
1038 Like 83 Dislike
Game性 乜撚野黎
要駁就駁 係度講埋其他野做乜春姐
終於有人醒覺

搞到dmc新作都係出係電話就係因為你地班課長

玩還玩 課咁多落同一隻game度 你個筆錢都可以做到好多野喇
你咁講係因為你玩嘅game少啫
手機game都可以有遊戲性
Switch ps4 pc game都可以on9
玩傳說貪佢,時間快,隨時可以拎出黎玩一場,又唔駛好似其他game要煲
Pad個啲成日要睇住啲時間清體力,根本係game玩你,唔係你玩game
玩過隻GAME 3年就汁柒就醒悟要零課
同埋唔玩要肝到仆街同有VIP制既GAME
之前會課 而家9成幾唔會 除非好大優惠+<$50 因爲游戲既野唔係真實 dum錢落去好無謂 呢樣野個個都知 但係好似心魔咁 可能有人會話我好有錢你理得我 但係呢個世界總會有不同既意見 好有錢可以唔課 冇錢都可以重課
成日有班人係到管人地點洗錢 D錢人地自己賺返黎 你理得佢想點洗
有人鍾意幾千蚊食法國大餐細份唔飽 有人鍾意幾十蚊食茶餐廳 又關其他人咩事
問題係整遊戲性低下既手機驚賺得多錢..
你睇下啲垃圾掛機game 幾多人萬萬聲咁課?
而家大把廠都學哂啲課金野 EA Ubi
係日本廠普遍有堅持
同埋課金好似聖人mode咁 課完/開完箱/抽完野就會入聖人mode 同自己講以後唔好再課
每月玩一千幾百冇乜問題~
但見D ON9新GAME課過萬就真係笑鳩佢,咩天堂M課4萬喎
我以前沉迷pad, 抽中想要角色 個下快感真係好撚正
但代價係幾百幾百咁課, 有時10 pack都唔中 (e.g. JK, 714)
用成2萬蚊玩, 而家唔玩, 睇返個陣簡直係絕世on9仔
直接咁講,
就算連登仔有本事團結一致所有人唔再玩哩D手機GAME都改變唔到任何事,
去APPS台一睇, 絕大部份都係討論日本手遊,
但日本既課金額係全世界第一, 仲要遠比第二位既高得多
香港人課左成皮幾野以為自己係重課金, 但對日本人黎講只係微不足道既輕課金,
課金人口日本壓倒性地多, 課金哩種模式以後都唔會消失
之前會課 而家9成幾唔會 除非好大優惠+<$50 因爲游戲既野唔係真實 dum錢落去好無謂 呢樣野個個都知 但係好似心魔咁 可能有人會話我好有錢你理得我 但係呢個世界總會有不同既意見 好有錢可以唔課 冇錢都可以重課

d手機驚 課幾百蚊得果10抽20抽 抽啲機率1%既野
而同樣價錢你可以買一隻console大作 夠你玩起碼一兩個月
成件事根本好反智
手機game 課過1000
wow
on9 嘅係重課
唔係玩手機game
agger 而家手機淨係拎黎whatsapp同上連登
睇片用ipad 電視 打機就ps4
所以電話長期冇乜用
講左十次我老公都唔明
講左好耐我唔介意佢課金 但唔好課落啲on9 game
最近又課左2000蚊落暗黑黎明
真係俾錢買game算啦 畫面又唔係靚
又係啲掛機game唔知做乜鳩
自己都有打開機真係覺得好on9
Lol pubg都算hardcore game?

利申 全機制霸 但從來冇玩過手機啲垃圾驚
konami
音樂game得唔得
聽歌軟件黎
可以敲擊節奏係附加功能
課金抽卡係展現對LoveLive嘅愛喔
至憎課GAME
只會比錢玩kairosoft
一次過$3X 可以玩好撚耐
直接咁講,
就算連登仔有本事團結一致所有人唔再玩哩D手機GAME都改變唔到任何事,
去APPS台一睇, 絕大部份都係討論日本手遊,
但日本既課金額係全世界第一, 仲要遠比第二位既高得多
香港人課左成皮幾野以為自己係重課金, 但對日本人黎講只係微不足道既輕課金,
課金人口日本壓倒性地多, 課金哩種模式以後都唔會消失

香港人玩日本驚課金佢會分到係香港人課定日本人課? 無知一問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞