人越大 越發現用手機玩game 好on9

223 回覆
1038 Like 83 Dislike
利申: 重課過 clash royale, PAD, Chain Chronicles

宜家諗返起真係on9到暈 手機game 係方便 但遊戲性係極低(clash royale 只係好少少)
最主要都係玩抽卡抽蛋個下 尤如吸毒的快感
就算宜家新出pubg lol 手機版 你玩hardcore game 係個touchscreen 上面玩條春? 一黎隻手揸得唔舒服 二黎浪費手機電 仲未計連線問題
想係街玩portable game 何解唔係部switch?
想係屋企玩game 何解唔買部ps4?

我唔係話手機只係用黎打出打入
手機可以用黎上網, 聽歌, 睇戲, 鬧鐘 等等
但講到要玩手機遊戲 我可能由iphone 3gs 開始玩 到宜家已經疲累 厭倦 睇透左5-6寸touch screen 可以帶黎嘅遊戲性

仲沉迷緊玩手機遊戲嘅人 不彷玩下switch ps4 pc game
你玩過就會發現手機遊戲真係on9仔先會玩
I love LOLI
重課你就輸了
9玩就是王道
玩手機game唔on9
使好多錢玩先on9
9玩都係正on9
所有大廠一式一樣 定期活動 抽蛋 寶石
唔同tab 有關卡選擇 刷素材 升卡
未玩厭?
同意 使好多錢好on9
但改變不了手機遊戲都係on9呢個事實
智能手機出左都10年
已經無乜能夠surprise 到用家的遊戲性
不外乎每日任務 抽蛋 send invitation 送心 係tab 揀關等等
你玩過switch 玩過ps4 就知咩係遊戲性 咩係吸毒
補充 吸毒係抽蛋一刻的快感
引你再課金
有早知可能就無你了
根本唔係game,只係賭錢
咁lovelive隻音gmae又點計
其實認真玩都幾盞時間
電話game係返工先玩
玩所謂手機GAME基本上係玩晒命,
抽到所謂既RARE然後笑鳩其他人係非洲人
GAME性只係其次,
有時GAME性高需要一定操作技術既GAME D人反而覺得麻煩而唔想玩
品牌夠出名信徒多既GAME, 得個抽抽抽D人都願意課身家
因為D人覺得玩抽野笑鳩人非洲人係最好玩
一個必輸的賭局
當你入左呢個賭局
你只可以揀輸時間定輸錢

玩過ps4 switch game 帶黎嘅遊戲性真係返唔到轉頭
一隻game 3百幾買斷 平過一隻手機標榜"free"的遊戲 好多倍
手機game玩耐咗 遊戲性係其次 角色嘅愛先係主
我都唔想架,返工無野做唔打機可以做咩
用手機聽歌都on9 應該買player
用手機影相都on9 應該買相機

其實睇你對果樣野要求有幾高姐
如果唔追求d乜 智能手機係個好既替代品
如果追求完美體驗
手機只需要買部上到下網 打出打入就夠用
人地想點洗錢你理得佢 佢覺得好玩咪得
唔通有人用幾十萬買隻錶我同佢講幾千蚊買隻apple watch仲多功能仲準過佢笑佢on9仔咩
所有課金手機網遊game都係岸鳩。以前啲正統爆到機嘅game先係正game! (近排好game數荒野之息)
所以迷泡菜狗係弱智真係無錯
通常係買隻game 好少玩game係要課金 慢有慢玩
CC無課玩得幾好,集中抽傳勇池
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞