泰國運毒案牙朗哭訴:同70人訓地下 日日洗廁所 搞到全身生野

1001 回覆
573 Like 14 Dislike
咪好囉 當去study leave咁 唔係個個都可以study leave廿幾年嫁 佢咪算執到囉
2球港紙就買到 25年光陰都幾平喎, 未計息先月供六千幾蚊, 而家衰犯毒喎, 你唔係咩官咩領導人個仔人地咁大個國家有咩可能俾你咁買通到
坐100年都唔過份啦
之前先有個癲婆吸左毒自己個女都殺埋分屍
毒品真係害死人
不如組埋團,25年後去一齊泰國接監,不過我怕佢地頂唔到咁耐
沉香木都係犯法
去泰國working holiday
泰國貪污好撚嚴重,上至下全部都貪,比得起錢一定走到,反正有兩件巳經認左又交到差
果邊監獄可以上網, 出返黎起碼識用新電子野
咁大條罪,幾十萬美金都搞唔掂啦
有幾廿年畀你哋慢慢學泰文英文
加油
希望你哋四五十歲出返嚟
做個有用嘅廢中
只係我唔會為左屌佢而入去坐一日
幾十萬美金又唔係好大數目,賣左層樓佢可能都有,
問題係值唔值為左個咁既仔賣左層樓搞到全家收皮
加個零, 二千萬港紙都有機會既 條垃圾值唔值呀
不過沉香木唔會坐咁耐
販毒個個國家都死㗎喇
有都應該唔會夠比5000蚊
俾錢疏通

五年可以返出嚟
泰國黑暗到仆街,司法既野係無透明度,傳媒唔會報,無人夠膽質疑有人貪污放人,司法系統班人收到錢咪話阿朗唔知情無罪釋放
毒品累死人一世,如果牙朗手上批貨流出市面,會累死幾多個家庭?家破人亡???

秦國警方HO BALL! 殺一儆百!
睇到佢咁講又真係幾可憐
不過

廿四歲喇唔好再咁幼稚啦
執完人地家姐一劑之後比人爆菊花坐一日
判左坐監的話係咪係泰國坐 千其唔好比佢地番黎香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞