泰國運毒案牙朗哭訴:同70人訓地下 日日洗廁所 搞到全身生野

1001 回覆
573 Like 14 Dislike
佢阿媽都知係雞係公廁
等條友玩十一歲女玩得咁過引。而家個菊花肯定晚晚比人玩
牙朗係乖係無辜
70支棍晚晚係密室磨下磨下,可能磨出真感情

磨出不同性病添
秦國重要咁熱
400呎70人?
企都唔夠企啦. 仲話訓?

咁多錢 就算坐監都坐得舒服過人啦
仲要住25年
70支棍晚晚係密室磨下磨下,可能磨出真感情

磨出不同性病添

泰國咁多愛滋,比人玩幾次菊花都中招
秦國重要咁熱

果陣汗臭味

仲有𨳊汁味呢
大佬輩痾完屎冇廁紙抆 ,朗仔技巧純熟爬去屎眼處奶得津津有味
400呎70人?
企都唔夠企啦. 仲話訓?

人疊人,大佬訓上面。
大佬輩痾完屎冇廁紙抆 ,朗仔技巧純熟爬去屎眼處奶得津津有味

Happy 到放都唔肯出番黎
生滋MK
終於有呢班撚屌消息
呢條廢柴係咪強姦過人呀!報應啦
同幾百個痴線汗臭毒販一齊訓
啊朗分分鐘要幫大佬 用臉抆屎
等條友玩十一歲女玩得咁過引。而家個菊花肯定晚晚比人玩

呢啲咪叫報應囉
同期好似仲有單幾個war game友殺友推落山
而家冇晒消息
http://legalref.judiciary.hk/lrs/common/search/search_result_detail_frame.jsp?DIS=81815&QS=%2B&TP=RS

HKSAR

against

YAU Kit-long 邱傑朗

The interviewing officer opined that ‘in view of his drug taking behavior and poor self control, a period of compulsory drug addiction treatment programme coupled with statutory supervision would be appropriate for his rehabilitation’.

格離post轉貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞