泰國運毒案牙朗哭訴:同70人訓地下 日日洗廁所 搞到全身生野

1001 回覆
573 Like 14 Dislike
接受唔到咪試下忍受囉
忍受到囉,咪學下享受囉
求救的話會引到更多人嚟筒佢屎眼囉
人地可能係入面發憤努力做泰國拳王
牙朗係曼谷中央監獄唯一一個食過11歲處女既人
1尺闊x5.5尺長x35人咋
全部人打側會唔會好d
乜你覺得佢地會互相就大家咩
好明顯就晚晚大汗疊細汗四五個攬住一齊訓

衰撚過亂葬崗
牙朗屋企有錢,洗撚同佢地一齊訓地下咩,比錢獄警有房訓
傻豬黎既
收完錢照要佢訓 理尻得你
咁我相信秦國監獄收賂依樣野唔係今日既事,制度已久

應該都會有明碼實價幾多錢就有咩待遇
反正佢所提供既一定少過家屬畀既成本

而犯人一定有機會被探訪
收錢唔做到既傳出去個名衰咗,就無家屬會再信個「制度」
不過前提係唔會平

秦國一個大學fresh grad 月薪約為10k-13k 秦銖

做曼谷酒吧區酒店鬼佬生意既15k都會有,但一定要係朱拉隆功大學之類名校出嚟仲要係英文好先會請

牙朗坐牢每月1000港紙等於差不多半個秦國fg人工,喺秦國已經算係貴
咁逼既監獄環境邊個肯係泰國犯罪
所以其實佢應該都已經係可以過到相對理想生活既囚徒

長期對一個唔會有收入既人每月投入1000港紙

秦國唔會好多人有依個能力
獅子山籠屋精神五十年不變 (2017年 香港人均居住面積為10平米,僅為亞洲城市1/3大)

港畜與豬

探訪新加坡最窮最低下層退休地盤工人一家

探訪家住市值600萬淘大花園香港精英中產一家

老人:你看...香港班傻西幾百萬買間納米樓..哈哈...哈哈...

正啊,豆腐細五臟俱全!🐷

福氣到極點😻😻😻

超落後、超唔環保深圳你睇下幾多白煙

好彩我地腥港將人當豬養,所以空氣好清新

人不自貴為賤,退完又退唔敢出聲唔敢反抗賤中之賤,港喱亦稱低等下賤喱

土練成法 人練成鋼 我地港喱天生是賤種

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華共享港畜榮華😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻
沒入錯,港豬的樓也是這樣。
佢整唔見人地咁多貨
仲想篤明姐出嚟
如果佢真係無罪釋放出嚟,唔知會唔會俾人追殺呢?
佢老豆聽講好猛料,可能明姐而家比人追殺緊
猛料就唔駛攪到個人去幫手運啦
佢老豆好似係黑底黎
佢整唔見人地咁多貨
仲想篤明姐出嚟
如果佢真係無罪釋放出嚟,唔知會唔會俾人追殺呢?
佢老豆聽講好猛料,可能明姐而家比人追殺緊

佢老豆係猛料嘅話,人地點敢攞佢個仔出去交數呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞