泰國運毒案牙朗哭訴:同70人訓地下 日日洗廁所 搞到全身生野

1001 回覆
573 Like 14 Dislike
強姦案details 係點先?
當年有無入罪?

連登仔唔係反對未審先判咩?
如果真係肯賣左層樓贖番個仔出黎咁就真係親情啦
一係好似供樓咁每個月匯錢俾個仔等佢起碼有飯食 但要坐廿碌
一係就攞幾百萬搏佢打得甩但都有機會收皮
好難抉擇
400呎屈70人又點呀死毒犯?
畀間五星級你住好唔好?
入去讀埋phd,加油
心都涼埋 好舒服

可唔可以出獄前比人玩死埋 咁就完美
肯定佢老母知道個仔食左十一歲女之後,
暗讚佢叻仔
有無人幫手查下泰國司法當局既聯絡電郵?

真心想寫封電郵幫朗朗求情

雖然佢曾經係販毒者性罪犯

但係我信佢今次無辜嫁
強姦案details 係點先?
當年有無入罪?

連登仔唔係反對未審先判咩?

因為條女冇#metoo
其實依加都唔遲
仲有機會引道返香港
係香港定泰國坐,牙朗屋企人識揀啦

利申: 鳩up
養得啲咁嘅死mk會有幾多家產呀
牙朗求神拜佛叫佢老母唔好斷供監獄費添呀
佢老母停經未?未就啦啦林晚晚屌西生多個啦
死mk早死早著啦屌
The defendant has 5 previous convictions in 2 court appearances. On each occasion he was sentenced to the Detention Centre. His first court appearance was in 2008, when he would have been 15 years old, for offences of false imprisonment, criminal intimidation and common assault.
牙朗
佢老母停經未?未就啦啦林晚晚屌西生多個啦

出親事都話好好仔/好好女
有無人幫手查下泰國司法當局既聯絡電郵?

真心想寫封電郵幫朗朗求情

雖然佢曾經係販毒者性罪犯

但係我信佢今次無辜嫁

你邊位?
衰強姦加運毒先坐30碌
執到啦
判到60年
等佢出黎社會返香港受返十幾廿年苦先爽
早知今日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞