泰國運毒案牙朗哭訴:同70人訓地下 日日洗廁所 搞到全身生野

1001 回覆
573 Like 14 Dislike
唔認罪希望判40年啦 唔好打靶呀
40年應該最低消費
40年後返到香港,世界已經唔同哂,老豆老母都可能過埋身,無人無物

坐到40年先算啦
泰國環境咁惡劣,話唔定坐10年已經捱到周身病死埋
求神拜佛佢唔好死長命百歲係入面捱
好想睇呢啲仆街坐 咪撚比佢出返黎
係街就好撚威 入到去就帶頭盔
呢D垃圾老母咪教出呢D人渣
mk平時都唔用腦,話佢地佢火地就話係一
你毒撚妒忌佢地多女或多仔,完全唔明你講緊乜
出事就用唔知做藉口,你話唔知啫點知係咪真心唔知,又唔熟歷史成日以為唔係香港人就冇野

一向都話唔好帶唔識既人比你既野出入境
一係逃獄,一係自殺,夠薑揾黑道兄弟劫獄
有冇家姐相???
普通料黎咋wo
咁都叫普通,師兄你食開咩咁巴閉...

你垃圾唔好同其他人一樣咁垃圾ok?
判佢坐終身 千其唔好比佢咁快死
間唔中有特赦減刑,有巴打話毒販無份,其實毒販都有,之前我搵到兩單網上新聞香港人係泰國衰毒品案都有特赦減刑,可能無減刑係針對販毒集團大老,呢兩單佢地分別係泰國坐左10年8年到就申請返港復刑,不過香港監獄只係監管角色,刑期跟泰國,總之泰國個邊話夠期放監香港呢邊就會放人
呢件強姦犯黑底拆家人渣都有人撐 真係一樣米養百樣人
25年後都唔知仲有冇APPLE啦.
當年既Nokia, Ericsson, Motorola 而家都已經名存實亡.
坐到2047
上面有人話牙餅老豆黑底好威威

有無人將呢個post條post send比佢個黑底老豆老母睇下成班連登子瘋狂笑佢個垃圾囝
係咁猛,班馬劫獄囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞