泰國運毒案牙朗哭訴:同70人訓地下 日日洗廁所 搞到全身生野

1001 回覆
573 Like 14 Dislike
牙朗新年快樂
牙朗今晚要應酬班紋晒身泰國佬好忙

牙朗得罪左你地D咩,點解你地個個想佢死咁
1.毒犯嚟
2.又唔係有親
3.睇人仆街最開心
#強姦未成年少女
#運毒
#黑社會
#環遊世界好威威
#狗公
仲要生得成個mk仔款,識打扮, 應該食唔少女,唔犯罪都已經係連登公敵
最憎呢啲mk款黑底
大單嘢又做唔到
正行又唔肯撈
每日就係起街頭大大聲吠嘈撚住哂
根本死咗都唔恨
唔知阿朗招呼完佢班同倉密友未呢?

仲有,唔知阿朗屋企人有無上連登,有無睇到呢個 post 呢?
如果有的話,我真心想問問阿朗嘅父母怕唔怕因為阿朗坐緊而搞到無仔送終?
牙朗真係好冤枉架呢獲野,比mina條臭西害死,本來同mina大家一場朋友,幫手拎舊木頭,點知會搞到咁
#強姦未成年少女
#運毒
#黑社會
#環遊世界好威威
#狗公

我都想食未成年少女
但佢地唔so我

11歲都搞,咁同班垃圾印度狗有乜分别?
你到佢地定啦,佢老豆好猛料架,出事無幾耐就泰國律師飛來香港加埋議員開記招,再領事館請願,人地每行一步都計過度過,點解唔搵蘋果要搵01, 因為蘋果揭過佢個仔香港D衰野,而家01幫佢洗底,呢個律師搞唔店咪換律師再上訴,如果正途都搞唔店,咪走後門,3,5,7年件事淡左無人再理咪用錢帶阿朗走
唔知阿朗招呼完佢班同倉密友未呢?

仲有,唔知阿朗屋企人有無上連登,有無睇到呢個 post 呢?
如果有的話,我真心想問問阿朗嘅父母怕唔怕因為阿朗坐緊而搞到無仔送終?
你到佢地定啦,佢老豆好猛料架,出事無幾耐就泰國律師飛來香港加埋議員開記招,再領事館請願,人地每行一步都計過度過,點解唔搵蘋果要搵01, 因為蘋果揭過佢個仔香港D衰野,而家01幫佢洗底,呢個律師搞唔店咪換律師再上訴,如果正途都搞唔店,咪走後門,3,5,7年件事淡左無人再理咪用錢帶阿朗走

佢老豆係猛料夠照嘅,人地就唔會攞佢個仔出去交數啦
1.毒犯嚟
2.又唔係有親
3.睇人仆街最開心

睇人仆街已經開心,睇仆街真係仆街.點會唔更加開心.
我而家係紐西蘭監獄上緊lihkg黎恥笑個傻仔運毒去泰國
所以香港你地班港豬4人住400呎單位仲唔汁到
如果無錢呢?每日買水都10幾蚊港紙,仲要留定1000每月比大佬獄警屈錢,仲有入錢落監獄要經中間人,你入1萬個犯實收7000,坐30幾年要保證家屬唔好斷供,否則無命等到放監
牙朗家人咁有錢.洗乜驚呀.被威脅斬手斬腳咪掉十萬八萬檔左佢.無事既.
咪係,錢用晒咪叫hk01幫佢報導下,等全香港人籌比佢
而家暫時唔需要錢住,最緊要搏到香港人同情,覺得佢真係冤枉而向泰國施壓放人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞