[PC]上古卷軸集中討論區 21 新一年有新排版

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
你電話咩台呀
電影野係會誇張少少的
係會有所改變,但唔會改變到電影咁誇張變成大災難
我之前返去都係,唔使vpn都上到lihkg
例如你回到過去買左六合彩中頭獎幾千萬 到時你屋企人係咁R著數買左架車 結果就係咁炒左車重傷之類你都咪話唔嚴重
有無人舉下skyrim/ESO嘅例子出黎
Winter Sale ESO幾銀?
買咩pack好
golden
有時間玩就晨風版+會員/內購黃金版dlc pack
冇時間就黃金版夠玩

前者加埋好似都係3舊幾4舊水,後者200
咁撞車呢啲其實呢啲唔一定中頭獎,
其他既改變都會一樣會發生呢個機率

正如game入面你同唔同人結婚/買多間屋/領養多個小朋友,
只會當事人同身邊人影響最大,但對世界性黎講影響得好少,
除非你回到過去做大單野啦,
咁就會影響深遠了
Skyrim 依家去訓覺無左個精力充沛效果,係咪中 bug
PC版定Switch PC嘅試下用非官方個bug fix mod

switch
Skyrim 依家去訓覺無左個精力充沛效果,係咪中 bug

人仔有病

已經去左啲神殿醫病都無用
已經個幾星期無精力充沛過
祝君安好,睇來pc既多bug傳承左去switch
其實你打英文game唔漢化查字典已經學得到
Skyrim 依家去訓覺無左個精力充沛效果,係咪中 bug [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img]
PC版定Switch PC嘅試下用非官方個bug fix mod[img]assets/faces/xm/smile.png[/img]

switch

用quick reflex 打打下時間停止左
呢個 po有冇電視 JJ
有問題請教
屌回錯post
蝴蝶效應講嘅,正正就係指一件好微細嘅事,都可以間接影響全世界
因為,生物鏈係環環相扣

真 時間停止器
Skyrim 依家去訓覺無左個精力充沛效果,係咪中 bug [img]assets/faces/xm/dead.gif[/img]
PC版定Switch PC嘅試下用非官方個bug fix mod[img]assets/faces/xm/smile.png[/img]

switch

真 時間停止器

Max Claufield
The world
係唔係你做咗狼人呀?
狼人係無教好瞓的

switch

[img]assets/faces/xm/yipes.gif[/img] [img]assets/faces/xm/yipes.gif[/img] [img]assets/faces/xm/yipes.gif[/img]
真 時間停止器[img]assets/faces/xm/photo.gif[/img]

除左係dungeon會困住左開唔到門 其實都幾好
好奇一問
龍裔皇帝係龍裔定係佢地只不過係龍裔既血脈
龍裔應該係指有龍既靈魂同龍血既人
同埋amulet of king 係要同Alessia有血緣關係就可以戴到。
咁third empire 佢地d人同Alessia有無關係? 但佢地又戴到 amulet of king。

琴日係到睇wika 全部英文 睇到一舊雲
龍裔皇帝一樣係龍裔,就係由龍裔做皇帝

龍裔係有龍血脈既人,正確黎講係藉著龍魂吸收龍生前所有知識,化為你的力量同武器

下面我唔識答,等講故佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞