[PC]上古卷軸集中討論區 21 新一年有新排版

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
冬姑
Monster Hunter : Skyrim
超有feel

手長妹有 sense
但頭髮skyrim 冇witcher個隻效果好似好膠咁

你幫邊邊架?
冇話幫唔幫
咁skyrim個陣可能未有呢個技術姐

好似有mod做到

hdt做到但係要一條條頭髮比個 frame佢 每條都有 mass, 但一定lag好似 spawn 一大堆金幣咁
而家 optimized左所以至一束束
https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/47000/?
好似呢個
btw 冬仔有冇咩動作mod推薦?

張相個物理係我負碌 chock出黎
平時要柔順秀髮我會狂 fing個頭再用 TFC定格

動作 MOD黎講我用開 Her animation
依六年做左咩黎

思考人生
我唔開依個post你玩十六年都似
練黯然銷魂掌
十六年係姑姑

而家雅 bb打完奥魔係 sovngarde入面練功幾年但現實就只係一瞬間
呢個劇本 o唔 ok?
第一張好似芒亨啲宣傳相
Monster Hunter : Skyrim
超有feel

手長妹有 sense
點解係手長妹
你又知佢細過你

手長姐冇咁順口
短仔
晨風地名真係譯撚到傻 又咩阿什阿瑪維亞,咩阿舒爾納比塔施普,咩扎埃堤拉瑞斯
痴撚線
晨風地名真係譯撚到傻 又咩阿什阿瑪維亞,咩阿舒爾納比塔施普,咩扎埃堤拉瑞斯
痴撚線

阿力舒華辛力加
鍛莫同魔族地名又長又難讀
其實地名同人名唔譯會唔會好啲
咁就冇意思
但係如果譯完之後仲難睇過未譯嗰陣
咁有乜意思
自從我隻賊仔升左上cp160之後
佢就變左個廢人
都冇話難唔難睇
除非你覺得Ashurnabitashpi 好睇過阿舒爾納比塔施普
我覺得任務唔譯既話地名都可以唔使譯
啱嘅,的確兩個名都好難睇
不過另一個角度嚟諗
揾起資料上嚟英文方便好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞