[MOOMOO]MAMAMOO討論區[5] 玟星生日快到了CB要到嗎

1001 回覆
21 Like 2 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=U-h7uZLvSn0
傳聖火 佢地好興奮
0:08個男人勁大力差D拉跌輝狗

容仙與媽媽木同在
https://youtu.be/UXD3xjsa46o
輝狗同黑金cover左容仙嗰part
雖然都順利表演
但睇得出佢地得番三個好唔自在
尤其係平時由容仙lead嘅i say mama mama moo
希望佢快d好番
應該係第一次solar唔係到(?)
冇左個把好活力既聲打招呼真心唔慣
顯得佢地三個好安靜

[eng trans]

according to this article, all solar’s schedules are canceled she will only focus on resting only. she also won’t be participating in the twitter live today!!!

-
偶運保齡球項目要換人即係話會星星要拍竹馬其中一個?
所有solar既行程都取消既話換個角度黎講佢條腰傷得好嚴重(?)

好掛住新鮮滾熱辣又健康既金容仙啊!!!
I MISS YOU!!波個SIP打!!

新鮮滾熱辣既星星
180117 官咖memo MoonByul

因為有比我所想的
更為我著想的你
我才能更加理直氣壯.

而我的理直氣壯因為有你
才能更加綻放光芒.

我能夠為你做的
雖然不多
但我想用我的光芒來使你微笑.

要幸福 我們木木
你的幸福能使我更加微笑
那樣的幸福能使我更加踏實.

晚安 木木🙂😉

MB

CR. gogeulove619
少咗Solar好唔自然

星星:

有聲post
吖吖
諗起好耐之前去海邊嗰輝狗捉人落海嗰段片
輝狗變咗發言嗰個
玟星喺idot就好似leader咁
但得翻星輝華三個嗰陣就變翻一齊嘈嗰個

輝狗與貓

180117 官咖memo WheeIn (2)

衣服太小所以脫掉了🙌

CR:gogeulove619

the concert MAMAMOO was supposed to attend on jan 28th has been postponed till May

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞