[Uaena] IU 討論區 16 - Best Album of the Year

1001 回覆
26 Like 4 Dislike

靚到
呢排啲post推得咁快嘅,幾日就推爆一個

concert 到宜家大家keep住情緒高漲

講真,15 showcase、16 concert、啱啱 concert,真係一年high過一年...

雖然我唔否認今年個con係好睇過會展果個 不過我反而覺得會展果個con對我沖擊大啲 果陣後遺症勁好多 利申第1次睇娘娘是九展

駁唔到..

舊年會展嗰次,台下自動唱,唱到佢走返出嚟,講明把聲唔多頂得住都捱埋佢呢下,真係好impressing。我諗,呢種事響韓場都應該會有,但身為海外飯響自己主場遇到呢種回應,感覺係零舍唔同。

臨尾走返出黎 我覺得佢係特別開心果刻
呢排啲post推得咁快嘅,幾日就推爆一個

講真,15 showcase、16 concert、啱啱 concert,真係一年high過一年...

雖然我唔否認今年個con係好睇過會展果個 不過我反而覺得會展果個con對我沖擊大啲 果陣後遺症勁好多 利申第1次睇娘娘是九展

駁唔到..

舊年會展嗰次,台下自動唱,唱到佢走返出嚟,講明把聲唔多頂得住都捱埋佢呢下,真係好impressing。我諗,呢種事響韓場都應該會有,但身為海外飯響自己主場遇到呢種回應,感覺係零舍唔同。

地點真係好緊要
亞博無車點都唔留得耐

駁唔到..

地點真係好緊要
亞博無車點都唔留得耐

唯有寄望早啲開埸
Man bee真係好靚女

打錯,nan

可惜名花有主啦…
唔好FF 咁多啦…

果個男dancer?

男dancer好有型
有冇ig

好鐘意成日同娘娘對戲個個

肥肥地真係好正

好靚呀...仙女

好靚呀...仙女

靚到唔識形容
開始少人
依家先開始睇孝利的民宿...嘩...女神一出場成個氣氛唔同左...
開始少人

跟住娘娘一齊潛
過埋首爾場同SBS 歌謠大戰就成個 post 潛落深海
開始少人

少人係正常
依家先開始睇孝利的民宿...嘩...女神一出場成個氣氛唔同左...

我睇到第8集又停咗未睇…
開始少人

跟住娘娘一齊潛

SBS 歌謠大戰係幾時?

呢套我鍾意睇兩公婆同知恩者同埋個別旅行者,三姊弟、談兒同埋新婚夫婦

呢套我鍾意睇兩公婆同知恩者同埋個別旅行者,三姊弟、談兒同埋新婚夫婦

第一集覺得好悶...所以個陣冇追到...
不過D陌生人都幾多...仲有探險隊
開始少人

跟住娘娘一齊潛

SBS 歌謠大戰係幾時?

12月25

第一集好悶x2

第一集好悶x2

我睇左4集....都覺得悶,無追。
之後搵返d cut左得IU黎睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞