[Uaena] IU 討論區 16 - Best Album of the Year

1001 回覆
26 Like 4 Dislike

第一集好悶x2

我睇左4集....都覺得悶,無追。
之後搵返d cut左得IU黎睇

我未睇,最近想的起心肝追
比你地咁樣講一講...

專注睇娘娘既話我又覺得oj喎
利申 追曬

考完試睇孝利的民宿

其實幾好睇,不過大家預左唔會係好刺激或者好多膠派既綜藝
如果你每日都係高壓狀態想睇下小品度下假就會覺得正
對所有Uaena我最推薦李孝利同知恩姐傾偈個d場面,會令你更加了解知恩姐個腦諗緊咩

特別係李孝利望住娘娘果時會成日link up返自己以前d經歷
然後同娘娘分享返自己點樣捱過 又有咩野後悔 同有咩想同當時ge自己講咁...
睇完覺得原來娘娘內心都真係可能好孤獨...

其實人越紅。限制越大。自由都越少。不過好彩係loen對女神都幾好。俾咗好大自由同空間佢。仲有iu team嘅各位工作人員 第2集已經見到孝利諗起25歲嘅自己覺得好孤獨。啲朋友都係工作上認識。女神依家都係呢個年紀。不過我見佢同dancer們都幾fd。都放心啲

第一集好悶x2

比你地咁樣講一講...

利申 追曬

考完試睇孝利的民宿

對所有Uaena我最推薦李孝利同知恩姐傾偈個d場面,會令你更加了解知恩姐個腦諗緊咩

特別係李孝利望住娘娘果時會成日link up返自己以前d經歷
然後同娘娘分享返自己點樣捱過 又有咩野後悔 同有咩想同當時ge自己講咁...

其實人越紅。限制越大。自由都越少。不過好彩係loen對女神都幾好。俾咗好大自由同空間佢。仲有iu team嘅各位工作人員 第2集已經見到孝利諗起25歲嘅自己覺得好孤獨。啲朋友都係工作上認識。女神依家都係呢個年紀。不過我見佢同dancer們都幾fd。都放心啲

有樣最摘使就係佢本身係solo歌手,而去到近年,同期嘅行家好多都已經唔見咗人...本來都唔係多同輩相識,到宜家更加少之又少,都幾難捱。拍劇可以幫佢見/識多啲人,可能亦係佢宜家樂於拍劇嘅原因。

不過如果講「自由」,宜家算好啲。應該響Good Day至Red Shoes嗰段時間,係全面偶像型,自由度最少。家陣轉型算順利,行開行埋飲飲食食出下門嗰啲,似乎都已經舒服過以前。同佢sorta同期而逐漸轉做演員嗰啲 (e.g. 孝盛、Nana),呢方面嘅軌跡都有啲似。
銀兩已經準備好~

睇個款,設計應該係跟返Palette啲風格...

希望唔好咁大盒…
上年嗰個重到無朋友…
要call gogovan 先拎到出黎

論大盒同徙位,娘娘呢盒唔算過份啦

比你地咁樣講一講...

利申 追曬

考完試睇孝利的民宿

有樣最摘使就係佢本身係solo歌手,而去到近年,同期嘅行家好多都已經唔見咗人...本來都唔係多同輩相識,到宜家更加少之又少,都幾難捱。拍劇可以幫佢見/識多啲人,可能亦係佢宜家樂於拍劇嘅原因。

不過如果講「自由」,宜家算好啲。應該響Good Day至Red Shoes嗰段時間,係全面偶像型,自由度最少。家陣轉型算順利,行開行埋飲飲食食出下門嗰啲,似乎都已經舒服過以前。同佢sorta同期而逐漸轉做演員嗰啲 (e.g. 孝盛、Nana),呢方面嘅軌跡都有啲似。

好彩仲有仁娜 果日拎大賞唯一開名多謝既人
銀兩已經準備好~

睇個款,設計應該係跟返Palette啲風格...

希望唔好咁大盒…
上年嗰個重到無朋友…
要call gogovan 先拎到出黎

果舊木重到呢....
新飯想問大約幾錢左右?

你預三百內先啦

我估唔洗咁貴
新飯想問大約幾錢左右?

你預三百內先啦

我估唔洗咁貴

記得舊年都係二百幾,應該唔會變動好大啩~
u巴 take my money
留名俾錢

利申 追曬

考完試睇孝利的民宿

好彩仲有仁娜 果日拎大賞唯一開名多謝既人

仁娜unnie
月曆+1
https://youtu.be/S4Hnc_iRuBk

아이유(IU) 2018 Calendar Preview

銀包ready
有月曆 又要課金了
新飯想問大約幾錢左右?

你預三百內先啦

唔該u巴解答
BTW 想分享返係演唱會當日 座我隔離係一對大概年約60歲既香港人夫婦 第一眼已經覺得好特別 心諗唔通係屋企人買左飛黎唔到求其隊比兩老黎聽下? 唔會一路聽一路閒話家常掛?
點知一開波佢地就即刻拎左個望遠鏡出黎 我就比較少睇演唱會既 娘娘既演唱會更係第一次 當我一聽到娘娘既歌聲感動緊既時候 真係比佢地嚇一嚇
最厲害既竟然係佢地完全識唱娘娘既歌 不時仲偷偷拎部相機出黎影靚相 竟然過到保安既法眼!
令我心感 king respect 既係叔叔嗌 encore 係嗌得大聲過座附近既後生仔女 忍唔住想讚一讚呢兩位Hong-aena

上次會展坐我隔離果個都係60-70後女人啦,一個人去睇IU

全程拎住部相機影相

好奇一開始佢地點接觸到娘娘呢

定其實係韓國人黎

聽到佢地講廣東話架
BTW 想分享返係演唱會當日 座我隔離係一對大概年約60歲既香港人夫婦 第一眼已經覺得好特別 心諗唔通係屋企人買左飛黎唔到求其隊比兩老黎聽下? 唔會一路聽一路閒話家常掛?
點知一開波佢地就即刻拎左個望遠鏡出黎 我就比較少睇演唱會既 娘娘既演唱會更係第一次 當我一聽到娘娘既歌聲感動緊既時候 真係比佢地嚇一嚇
最厲害既竟然係佢地完全識唱娘娘既歌 不時仲偷偷拎部相機出黎影靚相 竟然過到保安既法眼!
令我心感 king respect 既係叔叔嗌 encore 係嗌得大聲過座附近既後生仔女 忍唔住想讚一讚呢兩位Hong-aena

全程拎住部相機影相

定其實係韓國人黎

Block C?
開場嗰陣我好似見到望遠鏡

係呀係呀!Block C

第一集好悶x2

比你地咁樣講一講...

利申 追曬

考完試睇孝利的民宿

同意!娘娘好有共嗚咁

全程拎住部相機影相

定其實係韓國人黎

Block C?

我仲同個fd講:你睇下人地幾有準備

全程拎住部相機影相

定其實係韓國人黎

Block C?

我仲同個fd講:你睇下人地幾有準備

老一輩好興睇波睇演唱會帶望遠鏡 我老豆都係咁 可能因為以前冇大電視既習慣
我就奇怪個專業page 冇左,唯有等呢到,追唔切post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞