[Uaena] IU 討論區 16 - Best Album of the Year

1001 回覆
26 Like 4 Dislike

https://www.youtube.com/watch?v=Nr_7ghlGQ-M
每次睇返呢條片都好感動好冧

呢排成日搵外國啲IU reaction片黎睇
睇到啲人鍾意iu好開心

好多kpop歌手都係IU飯 真心鐘意同尊敬IU
睇番琴晚mma啲fancam 娘娘個stage成班聽到起哂雞皮

當年既國民妹妹真係成長左好多
點解娘娘d dancer個個都咁索

錯重點喎 不過真係索既
好想聽 a dreamer

nanbee......

劉明

人黎...拖出去犬決

支持 IU team 唔算芯啩

人黎...拖出去犬決

係人都知我飯埋 nanbee 架啦...
我無唔認架喎

人黎...拖出去犬決

我無唔認架喎

Agger
nanbee間唔中update ig大家都會討論埋一份

人黎...拖出去犬決

我無唔認架喎

大家都係iu team 何必分那麼細

人黎...拖出去犬決

我無唔認架喎

咁你個名呢

人黎...拖出去犬決

我無唔認架喎

咁你個名呢

做咩係咁jer u巴
佢唔算芯架喇...我飯好幾個咪仲芯
nanbee fancam 呢

做咩係咁jer u巴

我都慣咗俾人話我芯架啦, 無乜所謂

人黎...拖出去犬決

我無唔認架喎

咁你個名呢

做咩係咁jer u巴

因為U巴係哩度大佬,群龍唔可以無首

做咩係咁jer u巴

我都慣咗俾人話我芯架啦, 無乜所謂

芯唔緊要,最緊要認麻
芯左 成日鍾意IU又鍾意李知恩同아이유

唔好咁講,我只係一隻追星狗黎啫...

唔好咁講,我只係一隻追星狗黎啫...

所住咬住人唔放

唔飲水飲燒酒?!

4粒鐘... 37首...

一次長過一次

就算扣返清唱只係一小段唔計,34首,都好癲...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞