[Uaena] IU 討論區 16 - Best Album of the Year

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
我就係訂左官方冇訂呢個,非官方信和有冇?

我都幾肯定親媽月曆係我‘獨家’ 咗
飯站嘢信和好少會有得訂,除非係大勢團

等你有人攤訂然後俾我

我會唔會太黑心

全部都巴打訂仲要唔係好多人 應該都無咩機會
已填表,星期日收貨見~
已填表,星期日收貨見~

各位到時帶定個袋黎…
因為今次親媽無一份份咁pack好…
一份分咗做四五件散件
已填表,星期日收貨見~

各位到時帶定個袋黎…
一份分咗做四五件散件

收到~
有勞叻巴~~
已填表,星期日收貨見~

各位到時帶定個袋黎…
一份分咗做四五件散件

收到~
有勞叻巴~~

收到

The 20 Best K-pop Albums of 2017: Critics' Picks

https://www.billboard.com/amp/articles/events/year-in-music-2017/8070585/best-k-pop-albums-2017-top-20

果然係娘娘…

The 20 Best K-pop Albums of 2017: Critics' Picks

https://www.billboard.com/amp/articles/events/year-in-music-2017/8070585/best-k-pop-albums-2017-top-20

果然係娘娘…

直頭係第一...而第二嗰隻其實都有佢份。

又:啤啤有第十,叻巴你應該都好開心啦~

係喎,星期日俾埋隻碟你
要唔要埋poster呀?

係喎,星期日俾埋隻碟你
要唔要埋poster呀?

全套,唔該~

最後果張

我記得娘娘話過呢個動作係成首歌最sexy既動作

好似係red shoe?佢話要病病地咁樣

我琴日睇番weekly idol, 正解 本來呢個動作要合埋眼

Btw 娘娘除左上過weekly idol runningman仲做過咩綜藝?

無用開都要即裝定啦

韓國搵唔到到有得賣

最後果張

我記得娘娘話過呢個動作係成首歌最sexy既動作

好似係red shoe?佢話要病病地咁樣

我琴日睇番weekly idol, 正解 本來呢個動作要合埋眼

Btw 娘娘除左上過weekly idol runningman仲做過咩綜藝?

英雄豪傑

thanks! U巴!

推呀
第四張相最後奸笑

頭一張有阿豬媽feel,第二張表情幾生鬼~

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞