[Uaena] IU 討論區 16 - Best Album of the Year

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
呢張可以裱起掛牆,好似以前政府機構入面掛事頭婆嘅相咁...

有原圖既話晒返張A2 size 你都咪話唔過癮

哩張靚到癲

罪大滔天娘娘演唱會 event

Event 1
去罪大攤位就有得拎膠file 同埋 postcards

Event 2
同娘娘影張相
加 hashtag #소니어디오 #1000x #아이유
upload 上IG 或 FB, 一定要公開
俾返工作人員確認就可以拎到罪大娘娘月曆

Event 3
Follow 罪大滔天audio IG
確認後就可以拎埋貼紙

各位韓場巴絲玩得開心d啦

好似好易拎 , 但我冇去韓場
呢張可以裱起掛牆,好似以前政府機構入面掛事頭婆嘅相咁...

有原圖既話晒返張A2 size 你都咪話唔過癮

最想有朝一日掛去花書籤幅海報

但係拎月曆要up 相上FB 仲要公開…
呢樣真係要諗諗

呢樣真係要諗諗

為咗娘娘其實唔洗諗

呢樣真係要諗諗

芯飯先要諗

呢樣真係要諗諗

芯飯先要諗

無得去首爾場既諗都唔使諗
想問下各位啲韓文係點學番黎

我喺太空學院學返黎…

幾錢? 易唔易學

哩張靚到癲

點解可以咁白

幾錢? 易唔易學

一年兩個學期,每個學期你預返三千幾左右啦
我係由入門班讀到高級讀咗四年...
入門到中級都教得幾好既...
讀到高級就教得麻麻啦....

學語言既嘢唔好諗住係易...
我只會話你肯放幾多時間落去就會學到幾多...

哩張靚到癲

點解可以咁白

因為濃妝左 平時冇咁白

幾錢? 易唔易學

我宜家都上緊入門班 第一期
覺得老師教得唔錯

哩張靚到癲

點解可以咁白

因為濃妝左 平時冇咁白

有打燈啊

幾錢? 易唔易學

我宜家都上緊入門班 第一期
覺得老師教得唔錯

響邊學 想上中級
據電視台相關人員透露:近期李孝利和李尚順夫妻和《孝利家民宿》節目組達成協議,決 定製作第2季。大約會在2018年1月份開始拍攝,具體播出時間未定,觀眾可以感受和第1 季的夏季濟州島完全不同的景象和氛圍。 另外第2季遲遲無法確定是否製作是由於安保問題,由於節目和夫妻兩人的人氣,至今仍 有不少不速之客對兩人的生活造成騷擾,《孝利家民宿》製作組正在努力尋找解決方案, 自夏天開始李孝利和李尚順夫妻家門口便設立了服務站,向遊客聲明“雖是拍攝地點但也 是實際住所”。
翻譯CR.鳳凰天使_TSKS

希望係IU繼續黎打工
據電視台相關人員透露:近期李孝利和李尚順夫妻和《孝利家民宿》節目組達成協議,決 定製作第2季。大約會在2018年1月份開始拍攝,具體播出時間未定,觀眾可以感受和第1 季的夏季濟州島完全不同的景象和氛圍。 另外第2季遲遲無法確定是否製作是由於安保問題,由於節目和夫妻兩人的人氣,至今仍 有不少不速之客對兩人的生活造成騷擾,《孝利家民宿》製作組正在努力尋找解決方案, 自夏天開始李孝利和李尚順夫妻家門口便設立了服務站,向遊客聲明“雖是拍攝地點但也 是實際住所”。

希望係IU繼續黎打工

應該唔會係啦

希望係IU繼續黎打工

希望係IU繼續黎打工

要拍劇唔會拍第二輯啦
不過要搵過第二個又要做到有娘娘既效果應該無乜可能
要拍劇唔會拍第二輯啦

搵抽姐呢
要拍劇唔會拍第二輯啦

搵抽姐呢

抽姐又變咗另一個節目
要拍劇唔會拍第二輯啦

搵抽姐呢

抽姐...啱啱炒車單嘢唔知會唔會有多少影響。
如果係佢,風格應該同師太幾唔同;唔係佢嘅話,唔知會唔會係Ailee嗰啲嘞。不過如果爆冷出Sunmi我會開心啲...
想請問下我地會唔會番舊登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞