[Uaena] IU 討論區 16 - Best Album of the Year

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
尾場威力真係好大 扣到冇血啦

醒下啦,返黎面對現實啦

今年都已經玩到「一場當場半」,唔敢想像出年佢會玩幾大,更加唔敢諗我哋做飯嘅睇完會有幾耐後遺症…

醒下啦,返黎面對現實啦

今年都已經玩到「一場當場半」,唔敢想像出年佢會玩幾大,更加唔敢諗我哋做飯嘅睇完會有幾耐後遺症…

醒下啦,返黎面對現實啦

醒下啦,返黎面對現實啦

醒下啦,返黎面對現實啦

唱歌一個樣... 吹水係有另一個樣...

醒下啦,返黎面對現實啦

叻巴派大量美沙酮...
叻巴派大量美沙酮...

叻巴派大量美沙酮...

媽呀 我聽朝要返早架 上電上到停唔到
叻巴派大量美沙酮...

美沙酮冇用㗎 咪一樣會痛
仲要en-encore 咁大殺傷力
其實本身都做開呢行,計劃左轉工啫
其實宜家機票咁平,出面買仲好過乞衣飛,希望有一日可以做到娘娘班機 之前做過exo,我寧願換娘娘

好多迷妹恨唔到
btw, 其實你做緊嘢都好難埋到身架喎

我寧願要娘娘
因為平時我好少留意韓星,都係機口班妹妹同事同我講我先知 之後就見到班妹妹追到入黎
如果我做到娘娘班機,我個心一定跳到勁快,成個呆左唔識做野
你唔會係為左張standby機票掛
搵份好工自己買revenue好過啦

1.平機票
2.禁區證

btw, 真心唔好為咗追星而走去做某份工
咁搞法娘娘知道都唔會開心…

其實宜家機票咁平,出面買仲好過乞衣飛,希望有一日可以做到娘娘班機 之前做過exo,我寧願換娘娘

空姐

冷靜啲,你應該冇見過肥毒矮做空姐
你唔會係為左張standby機票掛
搵份好工自己買revenue好過啦

1.平機票
2.禁區證

btw, 真心唔好為咗追星而走去做某份工
咁搞法娘娘知道都唔會開心…

空姐

冷靜啲,你應該冇見過肥毒矮做空姐

少年你太天真鳥
草定錢下年去韓場
草定錢下年去韓場

same here

有無巴打知係咩牌子型號?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞