[I/A]死神BLEACH brave souls 忽然出真。藍染+白斬月 and 就嚟聖誕系列 [4]

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
有時見日本仔開場話泥乜春乜春係講緊咩

呢個特性 pvp有得換隻4*嘅唐乜柒 又係跌石精量up

Thanks
想問多樣
依啲特性點升可以升到最大?
其實我有一個好垃圾既ac 有無人想要
有一隻ss 同s人 其他廢5 1隻200lv 1隻16x lv
主線打到第4章normal 仲有好多石未拎
但係我綁左自己個game center 唔知仲可唔可以綁其他

邊隻SS

共刀浮生
追POST見到話有啲角色有霸體,其實咩係霸體

唔會被擊退 唔知應唔應該咁形容
姐係好似你協力D boss咁 打極都無反應 淨係扣血

係技能樹點出黎既?
其實我有一個好垃圾既ac 有無人想要
有一隻ss 同s人 其他廢5 1隻200lv 1隻16x lv
主線打到第4章normal 仲有好多石未拎
但係我綁左自己個game center 唔知仲可唔可以綁其他

邊隻SS

共刀浮生

留俾有需要既巴打

Thanks
想問多樣

去升技能樹

係技能樹點出黎既?

習得技嚟得某5隻角有
力技速劍八 0刃 千血注財

係技能樹點出黎既?

習得技嚟得某5隻角有

呀~! 仲要1隻 4手5刃

係技能樹點出黎既?

習得技嚟得某5隻角有

得隻6手5刃

係技能樹點出黎既?

習得技嚟得某5隻角有

得隻6手5刃

6手5刃勁4手5刃幾倍

Thanks
想問多樣

去升技能樹

我估巴打嘅疑問係點樣好似 知平子特性咁20%>25%
呢D係某D角先有 習得技嚟

係技能樹點出黎既?

習得技嚟得某5隻角有

得隻6手5刃

6手5刃勁4手5刃幾倍

咁六手5刃係咪用兔狗棒同加HP既武
插件主要加普攻定減傷好
14日出5.4更新 出新武 同埋會有金武selection 每星期一變一次

selection係咩意思
出左新鍵武之後 白斬月用轉神 狗棒 金狗棒 all in攻擊30% 應該勁到飛天

但首先
出左新武之後 白斬月用轉神 狗棒 金狗棒 all in攻擊30% 應該勁到飛天

但首先

出左新武之後 白斬月用轉神 狗棒 金狗棒 all in攻擊30% 應該勁到飛天

但首先

要有白斬月
仲要中金武
再要中哂30%攻擊

我走先

事隔年半我回巢 咁既垃圾陣應該重玩定可以繼續落去
諗住長玩落去 玩到隻game收皮

得隻心4刃係叫好少少
上個月尾又完左 月中估計都係聖誕POOL
個人建議 而家HEA 玩下 等佢新年果個POOL 先重刷
上年新年POOL 炒冷 係有 八月月尾出既無月 (當時無月算係速屬第一人)
估計今次都會有 D 好既角色翻炒 (G4刃 /周年一護呢D(

得隻心4刃係叫好少少
上年新年POOL 炒冷 係有 八月月尾出既無月 (當時無月算係速屬第一人)
估計今次都會有 D 好既角色翻炒 (G4刃 /周年一護呢D(

我好多關未過 之前係見有日番谷同4刅就開 玩左半個月 又忙又冇乜心情玩就放左係度 應該會有d石
新年pool會好過聖誕pool?

得隻心4刃係叫好少少

我都諗住hea到出SS+角先刷
宜家當摸返熟隻GAME先
又係時候 今晚有無雫G? 100/140

報名11點

報名11點

仲有無人打?
開100lv 700713

入左
但好少人

sor遲左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞