[I/A]死神BLEACH brave souls 忽然出真。藍染+白斬月 and 就嚟聖誕系列 [4]

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
無月一護就個人而言真係幾好玩,但覺得有d兩頭唔到岸 玩轉神鴨狗棒 強攻技都係RJ 但必殺既傷害就好高,而玩兔棒就強攻必都變左垃圾,普攻又唔夠其他角大力

但個人覺得佢招強攻1唔係咁好用
想問下人形狗裝左兔棒 上斬神體好似好廢咁
我係裝加體力衫 狗兔棒 定換兔棒上斬神

狗兔棒加衫
無月一護就個人而言真係幾好玩,但覺得有d兩頭唔到岸 玩轉神鴨狗棒 強攻技都係RJ 但必殺既傷害就好高,而玩兔棒就強攻必都變左垃圾,普攻又唔夠其他角大力

但個人覺得佢招強攻1唔係咁好用

same here
不過16秒同24秒就
話說 唔知大家知唔知 千血春水強攻2越近放越高傷 特別係打協力王呢D唔會被擊退嘅 最大hit數係48hit

唔知係咪錯覺, 頭先開近身強攻2,直接搞掂咗劍八同露琪亞
係咪扣到咁既傷害嫁

你扣有幾多我唔清楚
但個傷大概係你24秒嘅3倍多dd
我自己試過唔用強攻sup就咁-cd 可以直接秒120降臨隻力藍染
痴線一晚返黎見到多左百幾個回覆

無計 話哂出咗有1年以上

我都抽到一隻藍染,一隻無月。兩隻一齊升,
隻無月真係弱好多,無論強攻定普攻。
宜家升到150lv拎完石就算。

無計 話哂出咗有1年以上

我都抽到一隻藍染,一隻無月。兩隻一齊升,
隻無月真係弱好多,無論強攻定普攻。
宜家升到150lv拎完石就算。

隻無月係1年前個隻 無計
藍柒就新整嘅
遲d應該有新無月
放棄追藍染
留石
今朝刷第一鋪雫就有extra stage
究竟重唔重玩好?

成年幾前既AC得隻四刃見得下人
究竟重唔重玩好?

抽下新pool先
重玩我建議你月尾新pool先
究竟重唔重玩好?

抽下新pool先
重玩我建議你月尾新pool先

OK, 咁我hea玩到月尾先刷返個靚首抽

thanks
終於刷完60萬
可以專心刷水滴

狗兔棒加衫

人型狗總算齊裝
但係d附屬
今日有冇140場
石田老豆完全係渣正牌auto
今日有冇140場

我可以 200滿5星裝人形狗
lm
巴打們, 有冇評價網
巴打們, 有冇評價網

第一頁有

我都想要 我心屬齊普攻角裝 但一隻玩得普攻既都無 屌
唔明共刀戀次點解可以SS評級

我都想要 我心屬齊普攻角裝 但一隻玩得普攻既都無 屌

心屬 都真係得佢係玩普攻
唔明共刀戀次點解可以SS評級

er..... 有D 係同我理解有少少出入既
大家把尺唔同者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞