[I/A]死神BLEACH brave souls 忽然出真。藍染+白斬月 and 就嚟聖誕系列 [4]

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
唔該哂
銀色5星既角係咪冇得升6星?
仲有升夠100lv有冇得收石?
200完咩龍 升力夜一定一心好

銀色無得升星

銀色無得升星

咁有冇得升lv攞石?

銀色無得升星

咁有冇得升lv攞石?

35石 升到70lv

銀色無得升星

咁有冇得升lv攞石?

有的

我就黎可以將呢隻升做6星 但個網冇寫要打咩去強化六星既佢
想問係打漏左 定係真係唔洗?
嚟緊速pool: 8刃,3刃,蛇女
死神killer:黑肉,卯之花TT,響河TT,知2刃,心銀
22定23大live

23號 聖誕卍解生放送
補充埋 直播唔會講嘅野 就係 個死神killer pool完個日就係新角月中POOL出個日
一係14 一係16 視乎KLab會唔會特登拖多2日
如果係14日出新角POOL 咁大家11日就會出預告同你講出乜 16日出POOL就13日預告
係咪留石月尾會好啲

sure
白斬月加兔棒會唔會有d哂料?
普攻係勁,但係用少咗強攻,就無咗d視覺效果

如果all in 普攻 啲強攻就會淨返視覺效果
不過開住強攻2斬怪都幾爽

呢隻野全能角嚟 你點玩都OK 我自己就中意狗鴨轉神 全攻擊 all in -CD
想問下速劍係咪有普攻double hit ?

係 全GAME得5隻有呢招野 佢係第3隻
順住推出日期
力劍八 > 而家係垃圾
技劍八 > 都仲叫OK
速劍八 > 神
6手5刃 > PVE神 PVP都OK 但 唔夠千血柒頭癲
千血汪財 > 神
200完咩龍 升力夜一定一心好

力夜一 呢隻幾好玩 4連超距閃

銀色無得升星

咁有冇得升lv攞石?

有的

點會無 4* 35石 5* 50石 跟返D星比石你 只不過係無咗team effect效果同埋無得上6* 同埋整得特別垃圾

我就黎可以將呢隻升做6星 但個網冇寫要打咩去強化六星既佢
想問係打漏左 定係真係唔洗?

亂舞角升乜柒都只係要佢自身專用強化石 所以 唔洗降臨肥

銀色無得升星

咁有冇得升lv攞石?

有的

點會無 4* 35石 5* 50石 跟返D星比石你 只不過係無咗team effect效果同埋無得上6* 同埋整得特別垃圾

4星有得升5星?
我試過升爆曬技能樹 滿lv 無得升5星
22定23大live

23號 聖誕卍解生放送
補充埋 直播唔會講嘅野 就係 個死神killer pool完個日就係新角月中POOL出個日
如果係14日出新角POOL 咁大家11日就會出預告同你講出乜 16日出POOL就13日預告

姐係月中同月尾都有新POOL

銀色無得升星

咁有冇得升lv攞石?

有的

4星有得升5星?

我指...升4*有35石 升5*有50石 無話可以升* 升*得5上6 同埋要正常5*
22定23大live

23號 聖誕卍解生放送

係 月中月尾各一次 月尾通常勁D 大單D 主線野嚟 月中就支線D嘅野
不過唔代表月中無勁野 知屬最強強攻角 G2刃就係月中角
22定23大live

23號 聖誕卍解生放送

係 月中月尾各一次 月尾通常勁D 大單D 主線野嚟 月中就支線D嘅野
不過唔代表月中無勁野 知屬最強強攻角 G2刃就係月中角

我宜家暫時玩住個臨時AC先, 有咩風吹草動先RE

銀色無得升星

咁有冇得升lv攞石?

有的

4星有得升5星?

我指...升4*有35石 升5*有50石 無話可以升* 升*得5上6 同埋要正常5*

嚇死我
我已經食曬升滿lv d 4星

銀色無得升星

咁有冇得升lv攞石?

有的

4星有得升5星?

嚇死我
我已經食曬升滿lv d 4星

放心
今晚11點仲有無水滴打?
今晚11點仲有無水滴打?

唉 合武器合到好灰
玩左差唔多成個月都無幾件用得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞