[I/A]死神BLEACH brave souls 忽然出真。藍染+白斬月 and 就嚟聖誕系列 [4]

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
oops 忽然無哂人
佢老味咁多人打完第一隻boss就斷既
仲有無巴打繼續打 打返100lv
仲有無巴打繼續打 打返100lv

佢老味咁多人打完第一隻boss就斷既

係特別多伏

辛苦哂巴打
估唔到咁多人對雫協有興趣
個人感覺佢偏難打 近似繼承既難度
但係 雫都算跌得少 同埋 雫打降臨都有跌

打100咋嘛

上次繼承都試過140
感覺好似難過雫140
唔知係咪啲怪問題 繼承有啲怪識放360度laser 好痴線

上次繼承都試過140
感覺好似難過雫140

個D hype怪其實係呢D關都會出現
有分 死神 破面 虛 刀獸
姐係平時D降臨 普通關 故事 唔會見到嘅怪

上次繼承都試過140
感覺好似難過雫140

個D hyper怪其實係呢D關都會出現
有分 死神 破面 虛 刀獸
姐係平時D降臨 普通關 故事 唔會見到嘅怪

你雫關見到個D瘋火輪 5連冰 裂地佬 鳩嗚怪 全部都係頭2次繼承出現過嘅怪
尋晚忍唔住抽左20抽
爆死了

都係等新POOL有SS+ 先刷返個首抽重新玩過
你地課金係點 係咪日本apple ac之後再入信用卡
都唔得既 唔哂課了
都唔得既 唔哂課了

唔得咪買日本itunes 卡入code囉
都唔得既 唔哂課了

Google play可以直接俾錢
都唔得既 唔哂課了

佢d機率咁...仲要500石6百蚊
想支持下都課唔落

之前係咪有巴打想買ac?
想買就記得買千血7頭加人形狗 其他都唔好
見d人成日用一兩週年武器 好似好勁咁

放心 垃圾嚟

放心 垃圾嚟

竟然
oops 忽然無哂人

知唔知點解

因為抽撚左幾千石都唔中

我就係例子

已經放左2500左右 仲去唔去好

之前係咪有巴打想買ac?
想買就記得買千血7頭加人形狗 其他都唔好

仲想買藍柒tim
oops 忽然無哂人

知唔知點解

因為抽撚左幾千石都唔中

我就係例子

已經放左2500左右 仲去唔去好

知呀
同埋我都試過無數次
但之後總有機會中到自己想要嘅 我就係例子

其實我都唔知可以講乜
因為我慣哂 無乜感覺
試過抽成7K以上都無 麻木哂

唔係話鬥慘 雖然睇落好似 只係希望咁多位唔好咁快灰心住...姐

其實我個句係指做乜忽然無人開房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞