[I/A]死神BLEACH brave souls 忽然出真。藍染+白斬月 and 就嚟聖誕系列 [4]

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
話說 因為重靈地有不具合 話咩D怪嘅攻擊範圍比預期大
所以你地係入面爆過嘅石同用過嘅藍會全數歸還

咁好
話說 因為重靈地有不具合 話咩D怪嘅攻擊範圍比預期大
所以你地係入面爆過嘅石同用過嘅藍會全數歸還

咁正
岩岩單抽抽到白斬月 首抽黎講算勁?

開得局,勁野黎既
我以為淨係帶一隻先解到任
岩岩拎千血日番同人形狗兩隻上曬就秒住過

今日有冇140場?
琴日打無耐D人就消失哂
今日有冇140場?

今晚想打

曬左十幾體

開得局,勁野黎既

我都係見有人吹奏千血角有原配音 果期先入game

冇機會抽千血角 又冇5星減傷sub

滿200lv 剋屬都過唔到boss rush

pvp 5席 又開始打唔起滿等千血隊

唯有儲石all in 下次千血

上面教咗點過
你有咩角 其實有200lv角的話 唔會話好難過波屎rush

上面教咗點過
你有咩角 其實有200lv角的話 唔會話好難過波屎rush

同埋無5*減傷sup 好普通 4*袋住先

銀卷 雖然唔啱用

銀卷 雖然唔啱用

一下抽中埋

銀卷 雖然唔啱用

一下抽中埋

痴撚線

銀卷 雖然唔啱用

一下抽中埋

恭喜巴打
金鳩真係好難中架
班老屎忽入面有幾個到而家都仲未抽中過

銀卷 雖然唔啱用

一下抽中埋

金鳩真係好難中架

你而家有幾多銀卷去留比新武
金鳩真係好難中架

如果想要兔金鳩 係咪應該依家ALLIN
Lv 140 004436
金鳩真係好難中架

如果想要兔金鳩 係咪應該依家ALLIN

佢遲D會出selection到時先諗抽唔抽仲好
而家抽 我驚又多個人對隻GAME死心因為真係好Q難中
用劵無乜野 叫做可以儲過
我reddit見過一個玩咗2年嘅人射咗7K8石落武池 0金鳩 即棄
金鳩真係好難中架

你而家有幾多銀卷去留比新武

D老屎忽們都儲到千鳩幾張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞