[I/A]死神BLEACH brave souls 忽然出真。藍染+白斬月 and 就嚟聖誕系列 [4]

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
sorry

其實幾好玩,係有個走左姐
我都係死好命 啱啱好比隻風火輪車中最尾個hit 415
之後有版唔知做乜 上面飛咗隻風火輪落嚟 成set combo食哂
sorry

幼想巴電話打嚟
超難打
sorry

幼想巴電話打嚟

認錯人sor
sorry

幼想巴電話打嚟

落左樓食宵夜 老母打黎
sorry

幼想巴電話打嚟

認錯人sor

以為係外人黎,我句野無意思
sorry

其實我就係追求呢種難度
我呢隻柒頭繼承咗咋 好彩 多DD防頂下
我記得上星期繼承個陣用周年一護比170隻360雷射打中一下 扣1024血 我得千2血
仲要360雷射係企啱位可以食多過2hit
sorry

其實我就係追求呢種難度
我記得上星期繼承個陣用周年一護比170隻360雷射打中一下 扣1024血 我得千2血

我覺得飛刀果d好麻煩
中一下收得皮咁濟
sorry

其實我就係追求呢種難度

大力巴齊曬ss+角
sorry

其實我就係追求呢種難度

我覺得飛刀果d好麻煩
中一下收得皮咁濟

飛刀飛得慢 我覺得易搞 不過呢隻最陰濕就係會引你埋身 一次過食哂個10刀
上個月試過 無啦啦係我後欄彈出嚟
sorry

其實我就係追求呢種難度

大力巴齊曬ss+角

我見大力巴d sup好多都係勁野
岩岩發現左招神招
當你一個carry到尾關打王 隊友死都唔復活
彈出去 斷一斷線 入返黎 自己一個打王
鳩屎隊友就無得坐享其成
岩岩發現左招神招
鳩屎隊友就無得坐享其成

岩岩發現左招神招
鳩屎隊友就無得坐享其成

呢D咪叫自斷 以前成日咁玩
sorry

其實我就係追求呢種難度

大力巴齊曬ss+角

自從食完屎嚟就咁
睇嚟5.4要到下星期先有
早晨
sorry

其實我就係追求呢種難度

大力巴齊曬ss+角

自從食完屎嚟就咁

這些機會
睇嚟5.4要到下星期先有

快啲出啦,我要抽道具,再唔齊道具就唔洗玩
如果我得三粒崩意應該依加升左隻白斬月先定等月尾睇下岀咩先
終於有一粒崩意
打左成日 ALL IN 20抽咩龍 無5星
係咪可以重玩
如果我得三粒崩意應該依加升左隻白斬月先定等月尾睇下岀咩先

我覺得升住先無咩所謂,
每個星期做任至小都有一粒啦,仲未計你刷降臨有機會會跌
雖然個機率
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞