[I/A]死神BLEACH brave souls 忽然出真。藍染+白斬月 and 就嚟聖誕系列 [4]

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
岩岩發現左招神招
當你一個carry到尾關打王 隊友死都唔復活
彈出去 斷一斷線 入返黎 自己一個打王
鳩屎隊友就無得坐享其成

依招正
如果我得三粒崩意應該依加升左隻白斬月先定等月尾睇下岀咩先

我覺得升住先無咩所謂,
每個星期做任至小都有一粒啦,仲未計你刷降臨有機會會跌
雖然個機率

玩左十幾日見都無見過
雖然唔算狂刷
岩岩發現左招神招
鳩屎隊友就無得坐享其成

依招正

彈出去 斷一斷線? 即係返電話主畫面 OFF上網?
岩岩發現左招神招
鳩屎隊友就無得坐享其成

依招正

彈出去 斷一斷線? 即係返電話主畫面 OFF上網?

係 撳一撳home鍵 轉個撚頭入返去 會見到斷哂
話說 其實我有講過
打左成日 ALL IN 20抽咩龍 無5星
係咪可以重玩

你走去抽乜龍 ?
過左抽白斬 抽左5次10連都無 好想要
係咪可以重玩

你走去抽乜龍 ?

嚴龍個POOL?
過左抽白斬 抽左5次10連都無 好想要

其實1個月後就會炒
係咪可以重玩

你走去抽乜龍 ?

嚴龍個POOL?

係呀 係咪奶左野
見隻野幾勁咁
係咪可以重玩

你走去抽乜龍 ?

嚴龍個POOL?

係呀 係咪奶左野
見隻野幾勁咁

開左新AC 第一抽中左西雫
開唔開得?
係咪可以重玩

你走去抽乜龍 ?

嚴龍個POOL?

係呀 係咪奶左野
見隻野幾勁咁

開唔開得?

開得 最強力遠程嚟
係咪可以重玩

你走去抽乜龍 ?

嚴龍個POOL?

係呀 係咪奶左野
見隻野幾勁咁

開唔開得?

開得 最強力遠程嚟

咁今次真係刷石等新POOL
忍唔住手請打柒我
咁果800 PVP幣換咩好?
係咪可以重玩

你走去抽乜龍 ?

嚴龍個POOL?

係呀 係咪奶左野
見隻野幾勁咁

開唔開得?

我刷極永遠都係3星垃圾
係咪可以重玩

你走去抽乜龍 ?

嚴龍個POOL?

係呀 係咪奶左野
見隻野幾勁咁

開唔開得?

我刷極永遠都係3星垃圾

其實我係一開GAME 刷山本開局果個年代有玩...後尾就係因為太難抽而棄
追POST見到話有啲角色有霸體,其實咩係霸體
其實我有一個好垃圾既ac 有無人想要
有一隻ss 同s人 其他廢5 1隻200lv 1隻16x lv
主線打到第4章normal 仲有好多石未拎
但係我綁左自己個game center 唔知仲可唔可以綁其他
追POST見到話有啲角色有霸體,其實咩係霸體

唔會被擊退 唔知應唔應該咁形容
姐係好似你協力D boss咁 打極都無反應 淨係扣血
咁果800 PVP幣換咩好?

是旦一隻 今次無乜特別話必換
14日出5.4更新 出新武 同埋會有金武selection 每星期一變一次
14日出5.4更新 出新武 同埋會有金武selection 每星期一變一次

有無得送一支
有時見日本仔開場話泥乜春乜春係講緊咩
有時見日本仔開場話泥乜春乜春係講緊咩

呢個特性 pvp有得換隻4*嘅唐乜柒 又係跌石精量up
其實我有一個好垃圾既ac 有無人想要
有一隻ss 同s人 其他廢5 1隻200lv 1隻16x lv
主線打到第4章normal 仲有好多石未拎
但係我綁左自己個game center 唔知仲可唔可以綁其他

邊隻SS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞