沈陣營第六十四期 - 旗開得勝

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
歐洲三傻
好痛苦

巴打有冇聽過性交轉運

軍醫沈船後都好似因為咁贏返
今次仲慘過上次沈船
睇番3333呢類莊家股散水會唔會都已經係短期徵兆之一?
邊位師兄可以post今晚師父直播條link

今晚要親身聽吓佢講乜鳩,難頂都要頂吓

為左師父夜瞓

你估我想呀,為咗地球毀滅時可以逃生,搵牙籤頂住眼皮2杯咖啡都要

支持樓王facebook留言同師傅過兩招

支持。一問佢超智能就收鳩佢皮啦

今晚我都要聽住溫書
TVB開心速遞講炒期指, 頂
邊位師兄可以post今晚師父直播條link

今晚要親身聽吓佢講乜鳩,難頂都要頂吓

為左師父夜瞓

你估我想呀,為咗地球毀滅時可以逃生,搵牙籤頂住眼皮2杯咖啡都要

支持樓王facebook留言同師傅過兩招

支持。一問佢超智能就收鳩佢皮啦

係都哄盈啦,求財唔係求氣嘛,等陣祝福咪大鑊

好邪 溏心廣告又係炒燶股票
睇番3333呢類莊家股散水會唔會都已經係短期徵兆之一?

呢隻就唔關事,大家都知傳火棒遊戲

700咁多基金佬掟貨,唔知係咪有消息?

政策、賬目同馬化騰本人都有可能
好痛苦

巴打有冇聽過性交轉運

非gay不了
等睇今晚師父直播串過馬撚,顏色基金經理求饒

近期套套tvb劇都有講
連時裝雜誌facebook page 都講
等睇今晚師父直播串過馬撚,顏色基金經理求饒

師父果然係學詠春既人 一出手就拳拳到肉

近期套套tvb劇都有講

牛市已完
準備星期一上ifc

近期套套tvb劇都有講

牛市已完
準備星期一上ifc

頭先3點9 師傅話美股今晚或星期一好大機會出現反高潮
姐係咩意思?
頭先3點9 師傅話美股今晚或星期一好大機會出現反高潮
姐係咩意思?

即係認為好消息出貨,美帝見頂散水
沈門要痛定思痛
保留實力
我哋仲有大佬要打
唔好咁早就輸晒
9點有線開波,沈門一齊去哄盈

Facebook ?

係,search有線財經

返緊去聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞