沈陣營第六十四期 - 旗開得勝

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
21歲就已經玩到淨係敢月供3同435
賭神高俊同仇笑痴賭身家時,拎咗一疊嘢,裡面有東京紐約嘅一棟商業大廈,債券,股票,法國嘅一座別墅咁上下

賭神勁啦啩,要有返自己時間佢都係建立資產收取現金流,唔係日日去澳門或者去大檔,咁樣叫開工,仲邊有時間做善事?

如果賭神贏幾多fing幾多冇買入資產,同樣每日要走七個大檔

唔信我可以翻睇賭神同仇笑痴賭身家賭命報仇嗰幕

今日夜咗,吹開唔眼瞓

發左成日燒宜家好精神

小心身體,黎緊轉涼

星期六都咁high
我想死呀
賭神高俊同仇笑痴賭身家時,拎咗一疊嘢,裡面有東京紐約嘅一棟商業大廈,債券,股票,法國嘅一座別墅咁上下

賭神勁啦啩,要有返自己時間佢都係建立資產收取現金流,唔係日日去澳門或者去大檔,咁樣叫開工,仲邊有時間做善事?

今日夜咗,吹開唔眼瞓

發左成日燒宜家好精神

小心身體,黎緊轉涼

Thank you 有心 搵工個度有頭緒未

點樣月供435 每個月買一手?

豹哥你做乜

今日夜咗,吹開唔眼瞓

發左成日燒宜家好精神

小心身體,黎緊轉涼

星期六都咁high
我想死呀

咩事想死

月供3 及買435
2318陰影面積好大

今日夜咗,吹開唔眼瞓

發左成日燒宜家好精神

小心身體,黎緊轉涼

星期六都咁high
我想死呀

咩事想死

要溫書
都唔知班仆街德國佬點考試
點解我揀親嘅科都咁chur
讀大學係咁
去到呢到又係揀中啲咁嘅

月供3 及買435
2318陰影面積好大

我都淨係想建收息倉
買過太多垃圾

豹哥你做乜

2318細注都豬1k
1k事少 日日見佢3%咁跌真係好大陰影 衰過857

搵到錢就得,駛咩介懷用咩方法
但沈門弟子好似係要月供992
連出名樓淡,生果報阿股榮兄,都黎連登攞料去寫

https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20171202/57531836
本身都係得5仔
連出名樓淡,生果報阿股榮兄,都黎連登攞料去寫

https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20171202/57531836

成日覺得依家做妓者都係上網抄抄貼貼就當一篇新聞

今日夜咗,吹開唔眼瞓

發左成日燒宜家好精神

小心身體,黎緊轉涼

星期六都咁high
我想死呀

咩事想死

要溫書
讀大學係咁
去到呢到又係揀中啲咁嘅

應該係科既問題 我呢邊讀商科hea到仆街 連我都有少少覺對自己唔住

月供3 及買435
2318陰影面積好大

我都淨係想建收息倉
買過太多垃圾

我都係想穩陣算
玩大啲要等收入再多啲先拎一小部份出黎玩
亂玩真係分分鐘一直儲唔到錢

今日夜咗,吹開唔眼瞓

發左成日燒宜家好精神

小心身體,黎緊轉涼

星期六都咁high
我想死呀

咩事想死

要溫書
讀大學係咁
去到呢到又係揀中啲咁嘅

應該係科既問題 我呢邊讀商科hea到仆街 連我都有少少覺對自己唔住

少時不努力
大個讀工程

當然 我每個月買十手992

月供3 及買435
2318陰影面積好大

我都淨係想建收息倉
買過太多垃圾

我都係想穩陣算
玩大啲要等收入再多啲先拎一小部份出黎玩
亂玩真係分分鐘一直儲唔到錢

我慶幸自己係Year 3到出嚟做嘢一兩年咩都買過
到依家醒覺了

Fred都有好多992

Fred都有好多992

沈門個個都抵錫 咁錫師父
曼聯已入一球
師父500蚊曼聯贏緊9成
曼聯已入一球

曼聯已入兩球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞