沈陣營第六十四期 - 旗開得勝

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
老實講,當時3萬點買288牛,已經係好遠。下次唯有當個價跌一半就放一半先,同埋入熊對沖吓。

月波幅一千點係好正常
你隻牛唔遠
如果係少過一千點既牛過夜更加是玩命
老實講,當時3萬點買288牛,已經係好遠。下次唯有當個價跌一半就放一半先,同埋入熊對沖吓。

ching你摸到頂, 當你唔好彩囉
28800恆牛會唔會打靶架

rip...

望佢星期一開市唔好低開超過200點

應該 rip

老老實實
應該低開300點

老美都無野啦,點會仲低開3百點

rip...

應該 rip

老老實實
應該低開300點

港女獨立思考
老美都事唔代表港女無

rip...

應該 rip

老老實實
應該低開300點

港女獨立思考
老美都事唔代表港女無

A股 望佢唔好穿3300大位
師兄弟們捱得住嗎
師兄弟們捱得住嗎

沈門已經再次減員

沈判黃金週威力驚人
師兄弟們捱得住嗎

沈門已經再次減員

沈判黃金週威力驚人

香檳日
師父係咪上緊前菜
出面都愁雲慘霧,“馬化雲” “你係on9仔" “臭皮匠” “屠龍刀” .... 狂出post,全部騰訊high 野輸錢。

論壇嘅嘢唔使認真 除咗沈門、樓post同老貓post,都唔多點睇,或者求其望吓
出面都愁雲慘霧,“馬化雲” “你係on9仔" “臭皮匠” “屠龍刀” .... 狂出post,全部騰訊high 野輸錢。

我都想係假…
師兄弟們捱得住嗎

沈門已經再次減lme

沈判黃金週威力驚人

只要大家人仲係度,總有回本既一日
玩衍生嘅嘢,細注好喇,贏一時都未必贏一世,學會計佬咁玩就啱㗎喇
玩衍生嘅嘢,細注好喇,贏一時都未必贏一世,學會計佬咁玩就啱㗎喇

量子玩好大

我都想係假…

入左黎

我都想係假…

入左黎

沈門主力會戰勝歸來
師父打賭話360
我上左IFC 2318 牛證區 紮營,等星期一開市跳樓

2318未必吧? 大戶食大茶飯喺700度揾食,打到落370食飽晒

80左右買 去到75...諗緊溝定坐到番家鄉算
我買牛的 非正股

係咪74$打靶

71.88

論壇嘅嘢唔使認真 除咗沈門、樓post同老貓post,都唔多點睇,或者求其望吓

腦魔同蓉姨出post,一定要睇啦

此2人同時頻頻出現財經台,必有悲劇發生,實在太燈太黑冇好嘢帶協
沈門2318牛重貨區喺哂71.88
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞