沈陣營第六十四期 - 旗開得勝

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
熄不過千呢
暈暈地, 要買定幾箱白花油, 希望稅改過到, 過唔到星期一不問價沽
好唔開心, 拎d profit叫雞都叫享受過
暈暈地, 要買定幾箱白花油, 希望稅改過到, 過唔到星期一不問價沽

博到就英雄, 博唔到又輸番之前辛辛苦苦贏落既profit...慘過輸本
好唔開心, 拎d profit叫雞都叫享受過

起碼你都係輸PROFIT...

過到,又點
港女最愛含撚

過到,又點
港女最愛含撚

終於明白點解師父咁淡 一直沽...
因為跟跌唔跟升 係全球最好沽嘅指數
8500! I trust

過到,又點
港女最愛含撚

終於明白點解師父咁淡 一直沽...
因為跟跌唔跟升 係全球最好沽嘅指數
8500! I trust

逢高加沽
希望星期一開市唔好跌超過200點俾我走牛

rip...

rip...

29000牛仔

勿沾近牛熊

勿沾近牛熊

死牛黎 唔算近
呂布重倉?
呂布又黎?
唉,已經做好被打靶既覺悟,叫隻HG食飽上路啦,唔爭在
唉,已經做好被打靶既覺悟,叫隻HG食飽上路啦,唔爭在

著得靚靚仔仔,星期一沈門全人同師父死過
呂布
星期一低開高走得唔得
\|/

肥佬靈靈性性啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞