沈陣營第六十四期 - 旗開得勝

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
師父500蚊曼聯贏緊9成

師父好嘢呀
係咁數錢
曼聯已入一球

曼聯已入兩球

head 住兩球打,阿妓可以收皮了
想問下月供股票,中銀同hsbc 分別大唔大

睇你揀咩股嚟供
阿仙奴俾曼狗入緊2粒...
宜家cfu法力無邊...
睇黎星期一free fall機會甚高...
佢好似話話支持位28600...
曼聯已入一球

曼聯已入兩球

wenger out la diu nie
真心,阿仙奴咁既款,曼聯仲有1.15
師父著左件直紋戰衣,,仲玩自己燈自己,燈力大增

港女五連跌...究竟訊匯手上仲有幾多貨要沽落去

開波前我唔信邪買左阿仙奴

一楣一柱一個烏龍神救 認輸啦

我買左和
但見曼有1.21,加左
就算2:2都冇事
但摩佬要守,我睇阿記一粒都入唔到

你唔係唔信師父呀嘛? 輸波?

諗起星期一我傷心 終於要親眼見證隻牛牛打靶,700又唔知仲要插到去邊
390入左11手,我都唔知到底幾多先止好,即係開市跟AO走
本身就算佢插落350我都唔係蝕好多
但我已被牛牛重創,思考方式已被改變啊啊啊

睇你揀咩股嚟供

嘩,咁等我望真啲先,以為幾間啲股差唔多

睇你揀咩股嚟供

因為你揀成日派息嘅股,就係用中銀香港平啲
你揀啲一年派一兩次息嘅,就應該滙豐平啲

你唔係唔信師父呀嘛? 輸波?

諗起星期一我傷心 終於要親眼見證隻牛牛打靶,700又唔知仲要插到去邊
390入左11手,我都唔知到底幾多先止好,即係開市跟AO走
本身就算佢插落350我都唔係蝕好多
但我已被牛牛重創,思考方式已被改變啊啊啊

牛就走啦
正股strong hold

睇你揀咩股嚟供

hsbc 係咪無得市價沽碎股?因為我而家得渣打5仔戶口,唔想搞太多戶口,好煩 如果五仔有得市價走碎股咁我唔開中銀了

睇你揀咩股嚟供

hsbc 係咪無得市價沽碎股?因為我而家得渣打5仔戶口,唔想搞太多戶口,好煩 如果五仔有得市價走碎股咁我唔開中銀了

你月供為咩先
長擺做長線
有碎股有咩所謂

同師父同船多多都唔夠你輸

睇你揀咩股嚟供

你月供為咩先
長擺做長線
有碎股有咩所謂

長線架,但都想知多啲先揀啫

同師父同船多多都唔夠你輸

師父同船,後面四個字係咩?

屍骨無存

你睇 師父一買自己對家即刻贏錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞