DC正義聯盟首輪影評 : 倒模版山寨復仇者聯盟

276 回覆
37 Like 11 Dislike
呢度就係戰火區?

咪亂屈啊屌你

呢個POST係發放緊正能量,為大家帶黎歡笑用既

歡笑d咩先
追完post淨係覺得班m撚好上心幫呢套野宣傳

樓主內心深處其實好愛DC

唔鍾意既野莫講話屌佢,連望多眼都費事
呢度就係戰火區?

咪亂屈啊屌你

歡笑d咩先

為左Marvel同DC終於一家親
以後大家不用分那麼細
呢度就係戰火區?

咪亂屈啊屌你

歡笑d咩先

為左Marvel同DC終於一家親
以後大家不用分那麼細

睇完個預告都係等出碟算
好地地黑暗風又加爛Gag
咁撚黑都話開朗又盛, fun乜撚呀, 我地DC唔會拍出咩分乜分依d 垃圾
我地DCEU完整緊呈現緊咩出生 救贖定乜撚柒意思話?
屌而家明明去到光明既階段, 用fun黎表達太低層次

墮落>黑暗>救贖>光明

屌呢個笑死
#
凱文費吉認為不論漫威或DC只要是好電影就該支持

不僅《星際異攻隊》(Guardians of the Galaxy)編導詹姆斯岡恩(James Gunn)多次談到漫威與 DC 之間的關係,漫威影業主席凱文費吉(Kevin Feige)也曾經表明從來沒有跟 DC 敵對,而他甚至跟 DC 創意長傑夫強斯(Geoff Johns)是一起在這個產業中成長的好友。而日前凱文接受 Crave 訪問時也再一次談到了兩方粉絲在社群媒體上的鬥爭。

「我覺得這是很荒謬的,我想電影很棒的話,觀眾就應該要支持這些好電影,我也很支持這些電影,我覺得《神力女超人》(Wonder Woman)很棒。我等不及要看到傑夫強斯、喬斯溫登(Joss Whedon)與大夥們在《正義聯盟》(Justice League)所做的努力。我猜人們就是喜歡敵對的行為吧,是嗎?我不知道。我幾週前才跟傑夫一起吃過晚餐,我們一起去了李察唐納(Richard Donner)的活動,李察的《超人》(Superman)仍然是最棒的超級英雄電影原型。所以,就是去看這些有趣的電影吧!有什麼好吵的呢!」

好多fun
識睇既一定睇 藍光4k導演加長版

入完戲院唔等碟就影評=假dc fans
成班傻鳩, 好唔好睇呢啲咁主觀嘅野都可以嘈咁耐
DC班撚樣係抵屌既,無辦法
當初肯認衰咪乜事都無

你係鬧緊樓主定樓主post 入面堆讚多過彈既專業影評人?

我相信有腦既人都知個POST想帶出既意思
不要緊,繼續思考下先

呢個POST同樓主我都好FUN的

影評佬又變返專業喇
bvs嗰期屌影評佬係垃圾嗰班人去左邊

Wonder woman嗰期突然覺醒左 專業返

收到風係女權壓力喎
唔計
硬係覺得樓主似係新生趣改過另一個名過黎玩

咪屈趣巴啦屌你老母

佢咁中意拗
個邊咁冷清
走過黎嘈唔係無可能
佢咁要面無理由認衰仔唔化名過黎囉

咪屈趣巴啦屌你老母

佢咁中意拗
個邊咁冷清
走過黎嘈唔係無可能

冇記錯既話佢係會cap低人地d留言,然後周圍貼?
成隻肥絲大隻咁

咪屈趣巴啦屌你老母

佢咁中意拗
個邊咁冷清
走過黎嘈唔係無可能

你地班狗咪繼續幻想當真實存在囉
又唔會打壓到大家言論觀點既
DC班撚樣係抵屌既,無辦法
當初肯認衰咪乜事都無

你係鬧緊樓主定樓主post 入面堆讚多過彈既專業影評人?

我相信有腦既人都知個POST想帶出既意思
不要緊,繼續思考下先

呢個POST同樓主我都好FUN的

影評佬又變返專業喇
bvs嗰期屌影評佬係垃圾嗰班人去左邊

Wonder woman嗰期突然覺醒左 專業返

收到風係女權壓力喎
唔計

收到風有DC狗唔認女權因素
否定女性吹奏成份
繼續拍番好自己黑暗風格咪好囉
FAIL左幾套又轉MARVEL爆谷片風真係好柒
TRAILER D 笑位好尷尬

I'm rich

I'm rich

呢個都OK
噴左幾下氣
Bat signal果個真係

I'm rich

呢個都OK
噴左幾下氣
Bat signal果個真係

黑暗深度幽默
其實都幾慘,一套好地地既DC大片比個肥仔搞到復聯咁既風格,我寧願要番ZS既風格
其實都幾慘,一套好地地既DC大片比個肥仔搞到復聯咁既風格,我寧願要番ZS既風格

Joss搞之前
Zack已經話會bright架喇喎

Joss搞之前

有啲睇咗內部試映嘅鬼佬話補拍嘅場面好明顯睇得出係補拍,唔係tube隻色就掩飾得到嘅分別

Joss搞之前

有啲睇咗內部試映嘅鬼佬話補拍嘅場面好明顯睇得出係補拍,唔係tune隻色就掩飾得到嘅分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞