DC正義聯盟首輪影評 : 倒模版山寨復仇者聯盟

276 回覆
37 Like 11 Dislike
之前笑Marvel合家歡爆谷戲班DC狗呢?

120分鐘廢故事廢反派
全程圍威喂打外星人搞gag

係咪要買DLC先睇得晒完整成套電影

我地ZACK大導既戲,當然會有DLC完全版

我由套戲拍個陣就儲錢等緊出碟,藍光版 4K版 全部都要買一隻
係咪要買DLC先睇得晒完整成套電影

我地ZACK大導既戲,當然會有DLC完全版

我由套戲拍個陣就儲錢等緊出碟,藍光版 4K版 全部都要買一隻

Zack full version
ww version
flash version
Batman version
cyborg version
aquaman version
綠燈俠 confirmed
一套好戲就比joss同wb收撚左皮

出現了
Zack拍拍下唔係死左邊個親人先唔拍咪搞成咁

出現了

joss淨係負責揹鑊架咋
硬係覺得樓主似係新生趣改過另一個名過黎玩

佢話佢過嚟抄登仆街死牙

dc狗真係FF開有條路
人地明明霸氣宣佈唔會過黎呢d垃圾地方
點會轉過頭忍唔住寂寞改名鬼鬼鼠鼠過黎玩咁柒?
違反晒角色設定喎

就算狗竇m狗果頭話留守轉頭死死地氣過黎插旗
我相信唯獨趣狗唔會
念在昔日帶比我歡樂既一顆明星,我對佢有信心

你地班狗鍾意講似乜咪似乜囉

就好似而家大眾由預告到影評都見套JL似到十足Marvel套AVG咁
重要係人地已經拍完過左成6年個套

又唔見你班狗敢吠呢樣野既?
硬係覺得樓主似係新生趣改過另一個名過黎玩

佢話佢過嚟抄登仆街死牙

dc狗真係FF開有條路
人地明明霸氣宣佈唔會過黎呢d垃圾地方
點會轉過頭忍唔住寂寞改名鬼鬼鼠鼠過黎玩咁柒?
違反晒角色設定喎

就算狗竇m狗果頭話留守轉頭死死地氣過黎插旗
我相信唯獨趣狗唔會
念在昔日帶比我歡樂既一顆明星,我對佢有信心

你地班狗鍾意講似乜咪似乜囉

就好似而家大眾由預告到影評都見套JL似到十足Marvel套AVG咁
重要係人地已經拍完過左成6年個套

又唔見你班狗敢吠呢樣野既?

其實可能似糞作aou多啲
話哂都係aou班底
又joss又danny elfman
入面評價整體係讚多踩少,做咩開post 開到咁偏頗
然後隔多幾個月會出無刪減版

選擇性失明
出得依個post,打出心低係咪都覺得marvel爆谷花生片唔掂,老實講太黑暗風商業角度上唔成功加返娛樂元素好正常,始終套戲大資金投資,最奇怪樓主轉貼都係讚套戲文,樓主咁玻璃心個心好酸
出得依個post,打出心低係咪都覺得marvel爆谷花生片唔掂,老實講太黑暗風商業角度上唔成功加返娛樂元素好正常,始終套戲大資金投資,最奇怪樓主轉貼都係讚套戲文,樓主咁玻璃心個心好酸

唔係班狗當初用黑暗深度打飛機,笑鳩marvel爆谷笑片俾細路睇
而家洗乜俾人binc
咁清高唔好跪低吖嘛,繼續行黑暗文藝路線,拍套bvs 2.0囉

DC狗搞事牙=.=

出現了

joss淨係負責揹鑊架咋

Dc首席肉盾

而家個fun字咪大大力煎左dc9一巴囉
話自己玩黑暗風玩深度吖嘛
結果咪上一套食左屎而家要轉囉
Zack拍拍下唔係死左邊個親人先唔拍咪搞成咁

佢個女自殺,本來諗住用工作黎麻醉自己
反來都係頂唔順所以quit左

唔係班狗當初用黑暗深度打飛機,笑鳩marvel爆谷笑片俾細路睇
而家洗乜俾人binc
咁清高唔好跪低吖嘛,繼續行黑暗文藝路線,拍套bvs 2.0囉

marvel片真係越來越變娛樂爆谷片,諸神黃昏係好睇有娛樂性,但marvel連依套都變埋娛樂爆谷片,以後marvel片變成點真係心中有數,avengers 4結局thanos最後可能同班heroes一齊bbq 相反睇返依個post轉貼評論家下dc娛樂有埋,又有黑暗風又有劇情,個個又拍得型,咁咪屌打晒marvel爆谷娛樂攪笑片囉

DC狗搞事牙=.=

放心 我好均真既

我宣佈今次冇DC狗搞事
佢地只係周邊遊蕩緊,惱羞成怒不敢吠

大家可以暢所欲言講心底話,唔怕比狗咬
閃電俠和海王搶走了聚光燈,鋼骨與反派是弱項。
鋼骨補拍完都係弱項

鋼骨真係好唔吸引

鋼骨不嬲都只係負責答問題
工頭劇情1999同cg太漫畫唔係個個接受到咁膠
呢d都唔係第一日既事啦
而家佢柒到要WB搵肥登執返正
你估WB唔知會俾人笑做avg2.0咩
要吹到幾撚高汁之前唔該d狗就問心過唔過到自己心理關口

而家洗乜俾人binc

marvel片真係越來越變娛樂爆谷片,諸神黃昏係好睇有娛樂性,但marvel連依套都變埋娛樂爆谷片,以後marvel片變成點真係心中有數,avengers 4結局thanos最後可能同班heroes一齊bbq 相反睇返依個post轉貼評論家下dc娛樂有埋,又有黑暗風又有劇情,個個又拍得型,咁咪屌打晒marvel爆谷娛樂攪笑片囉

雷神系列最撚差
出面個post都可以吹咁耐
雷神3玩爆肚角色互串,為搞笑而搞笑
唔計Batman同WW,三個新角色再加埋反派,片長得120分鐘已經唔睇好......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞