【兵敗如山】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCXXVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
隻股坐撚左火箭
無成本 撚成萬
94 會唔會提早一百
94 會唔會提早一百

聽日開市150啊笨
隻股坐撚左火箭
無成本 撚成萬

Ryo Sir仲有冇睇火箭

點會無
暗盤$88

有冇link

http://www.poems.com.hk/zh-hk/product-and-service/initial-public-offerings/phillipmart/

年輕人問下自己點解把握到呢d 機會

我訓晒身一手都冇

希望中到1手

呢個世界公平咩?
越有錢越有得玩啊!!!!!

申請左翠領峰, 希望中

單人定家庭式

同阿妹抽, 但係我一個人名同一個人借錢
佢接近冇收入

有冇link

http://www.poems.com.hk/zh-hk/product-and-service/initial-public-offerings/phillipmart/

年輕人問下自己點解把握到呢d 機會

我訓晒身一手都冇

希望中到1手

呢個世界公平咩?
越有錢越有得玩啊!!!!!

old news is..
申請左翠領峰, 希望中

單人定家庭式

佢接近冇收入

阿妹幾多碎
申請左翠領峰, 希望中

單人定家庭式

佢接近冇收入

阿妹幾多碎

唔話你知
申請左翠領峰, 希望中

單人定家庭式

佢接近冇收入

阿妹幾多碎

唔話你知

耶子去左西咸
申請左翠領峰, 希望中

單人定家庭式

佢接近冇收入

佢冇左首置了咁樣
抽唔中
耶子去左西咸

終於可以證明自己是無辜的

希望佢快d 俾人炒
申請左翠領峰, 希望中

單人定家庭式

佢接近冇收入

你收入高靠自己都做到9按啦
Arsenal have revived their interest in Barcelona midfielder Rafinha who is keen on playing in the Premier League. (Mundo Deportivo)
申請左翠領峰, 希望中

單人定家庭式

佢接近冇收入

佢冇左首置了咁樣

白表: 白表只係申請人+配偶會買完一世冇得再入綠表白表; 直繫親屬買樓後兩年唔可以入白表, 除非結婚就可以向房協除名

首置: 層樓冇佢名

BTW, 真係抽到既話我會再打去房委會問清楚 (房協條友話居屋唔關佢事)
我都驚累到佢
申請左翠領峰, 希望中

單人定家庭式

佢接近冇收入

你收入高靠自己都做到9按啦

而家就係咁
兩房單位我岩岩好過壓測
唔識股票, 想問下喺恆生開股票投資戶口好唔好?
我用開恆生既儲款戶口, 諗住過數嗰D易搞D

想搵D穩陣既藍籌抗下通漲, 或者拎少少黎抽下股/供下股之類
抽iPhone不如抽閱文
痴撚線
幾時要搵消防隊射水降下溫

等間tg你

月供823啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞