【兵敗如山】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCXXVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
唉好眼訓

日日都好眼訓
已經11點訓了

放假做下運動
BREAKING: Arsene Wenger will not face FA action for accusing Raheem Sterling of diving to win a penalty - Sky sources #ssn

足總淨係幫雲加唔幫阿狗

足總big6最憎利其次阿狗
http://now.com體育】阿仙奴中堅哥斯尼周二宣佈來年世界盃決賽周後退出國際賽。

2018世界盃外圍賽,法國國腳哥斯尼(Laurent Koscielny)在10場比賽的其中8場踢了90分鐘,重要性不用言喻,但再美好的事情也有完結的時候。「這是個人在國家隊的最後6個月,希望仍能繼續成長,之後會畫上句號。」

今年32歲的哥斯尼大器晚成,2011年才首次獲得國家隊徵召,至今擁有49頂喼帽,「明年決賽周結束我已接近33歲,覺得是時候讓位給新一代。」「正如太太所言,希望在國際賽的最後階段,我可留下美好的回憶,並協助法國繼續向前。」哥斯尼補充道。

法國將在友誼賽對威爾斯和德國,有份入選的哥斯尼正與隊友加緊備戰。

隊長

一個佢一個豬腦

我唔鐘意呢代法包隊 唔洗旨意入到4強
唉好眼訓

日日都好眼訓
已經11點訓了

放假做下運動

放假淨係想訓教
http://now.com體育】阿仙奴中堅哥斯尼周二宣佈來年世界盃決賽周後退出國際賽。

2018世界盃外圍賽,法國國腳哥斯尼(Laurent Koscielny)在10場比賽的其中8場踢了90分鐘,重要性不用言喻,但再美好的事情也有完結的時候。「這是個人在國家隊的最後6個月,希望仍能繼續成長,之後會畫上句號。」

今年32歲的哥斯尼大器晚成,2011年才首次獲得國家隊徵召,至今擁有49頂喼帽,「明年決賽周結束我已接近33歲,覺得是時候讓位給新一代。」「正如太太所言,希望在國際賽的最後階段,我可留下美好的回憶,並協助法國繼續向前。」哥斯尼補充道。

法國將在友誼賽對威爾斯和德國,有份入選的哥斯尼正與隊友加緊備戰。

隊長

一個佢一個豬腦

今届收成期先黎唔打

隊長

一個佢一個豬腦

今届收成期先黎唔打

打埋下年先退喎
瞓晏咗一個鐘都係咁眼瞓
瞓晏咗一個鐘都係咁眼瞓

日日訓晏1個鐘就有用
幾時先星期五呀
幾時先星期五呀

有咩用又唔係星期六
依幾日濕度高好似春天咁
幾時先星期五呀

有咩用又唔係星期六
依幾日濕度高好似春天咁

星期六你都要返?
幾時先星期五呀

而家先星期三
Arsenal (9) were the first team to restrict Man City to fewer than 10 shots this season. Last team to allow fewer was Southampton May 2016

雲加
幾時先星期五呀

有咩用又唔係星期六
依幾日濕度高好似春天咁

星期六你都要返?

隔個星期返 星期六返半日
Arsenal (9) were the first team to restrict Man City to fewer than 10 shots this season. Last team to allow fewer was Southampton May 2016

雲加

雲加是無姑的

咁都有得J
幾時先星期五呀

有咩用又唔係星期六
依幾日濕度高好似春天咁

星期六你都要返?

賤過狗呀
幾時先星期五呀

有咩用又唔係星期六
依幾日濕度高好似春天咁

星期六你都要返?

賤過狗呀

估唔到解放nigga過左咁耐都仲有人要返6日
一個團隊入面有C朗呢種人 隊友會係咩心情
https://lihkg.com/thread/461297/page/1?ref=ios
換山狗落去就可以直接反山
幾時先星期五呀

有咩用又唔係星期六
依幾日濕度高好似春天咁

星期六你都要返?

賤過狗呀

屌你老母
幾時先星期五呀

有咩用又唔係星期六
依幾日濕度高好似春天咁

星期六你都要返?

賤過狗呀

屌你老母

射波囉
https://lihkg.com/thread/461297/page/1?ref=ios

第一句已經fail

第一句已經fail

雲加

雲加是無姑的

咁都有得J

某程度係feel pressured 佢地平時好多射門 哥狗真係長期比雲加剋
一月賣山 買Fekir?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞