【兵敗如山】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCXXVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
一個團隊入面有C朗呢種人 隊友會係咩心情
https://lihkg.com/thread/461297/page/1?ref=ios
換山狗落去就可以直接反山

第一句已經fail

又串山妹
一月賣山 買Fekir?

我覺得係繼續追lemar
Arsenal (9) were the first team to restrict Man City to fewer than 10 shots this season. Last team to allow fewer was Southampton May 2016

雲加

雲加是無姑的

咁都有得J

某程度係feel pressured 佢地平時好多射門 哥狗真係長期比雲加剋

哥賊靠黑哨

有冇人做技術分析 雲加出西陣對哥狗都有勢
btw依家阿狗士氣好左 70分鐘前都會博反cup人地
Arsenal (9) were the first team to restrict Man City to fewer than 10 shots this season. Last team to allow fewer was Southampton May 2016

雲加

雲加是無姑的

咁都有得J

某程度係feel pressured 佢地平時好多射門 哥狗真係長期比雲加剋

哥賊靠黑哨

咪又係輸

一月賣山,然後冇了

一月賣山,然後冇了

出年賣燒 球隊班底重組

雲加

雲加是無姑的

咁都有得J

哥賊靠黑哨

落後一球都仲ok
兩球就完全收皮

雲加

雲加是無姑的

咁都有得J

哥賊靠黑哨

做下樣姐

一月賣山,然後冇了

出年賣燒 球隊班底重組

年年都重建
幾時先收成

一月賣山,然後冇了

出年賣燒 球隊班底重組

年年都重建
幾時先收成

李城拎冠軍果年個班底算係咁,但阿狗又拎唔到可以怪邊個

一月賣山,然後冇了

出年賣燒 球隊班底重組

年年都重建
幾時先收成

收成左架啦 高安基個銀包

雲加

雲加是無姑的

咁都有得J

哥賊靠黑哨

落後一球都仲ok
兩球就完全收皮

到兩球就正常既
btw鏝9成9拎冠 又係足總比人屌黑哨唔反搏

一月賣山,然後冇了

出年賣燒 球隊班底重組

年年都重建
幾時先收成

半季冠軍

一月賣山,然後冇了

出年賣燒 球隊班底重組

年年都重建
幾時先收成

半季冠軍

果年拎唔到注定雲加退休前都拎唔到
十一月贏到波先算啦
兩個要晒 得唔得

一月賣山,然後冇了

出年賣燒 球隊班底重組

年年都重建
幾時先收成

半季冠軍

果年拎唔到注定雲加退休前都拎唔到

佢係千年老妖黎 仲有大把機會

一月賣山,然後冇了

出年賣燒 球隊班底重組

年年都重建
幾時先收成

隊波都收成左啦
不過都係拎唔到英超

一月賣山,然後冇了

出年賣燒 球隊班底重組

年年都重建
幾時先收成

隊波都收成左啦
不過都係拎唔到英超

4年3足總盃已經係收成期了

一月賣山,然後冇了

出年賣燒 球隊班底重組

年年都重建
幾時先收成

隊波都收成左啦
不過都係拎唔到英超

年資最長果班去到今日都仲係浮浮沉沉
托柒 急屎 牛奶

一月賣山,然後冇了

出年賣燒 球隊班底重組

年年都重建
幾時先收成

隊波都收成左啦
不過都係拎唔到英超

4年3足總盃已經係收成期了

高安基:賺左啦
雲加其實係一眾返工狗既典範
穩穩陣陣 不求有功 但求無過
比班細自由發揮 得閒埋去鳩點兩野扮下工
咁就過左10幾年啦
雲加其實係一眾返工狗既典範
穩穩陣陣 不求有功 但求無過
比班細自由發揮 得閒埋去鳩點兩野扮下工
咁就過左10幾年啦

公墓猿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞