【兵敗如山】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCXXVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
真係想基佬走 戰術完全唔岩 留係度哂左

343成隊都唔岩

為左張狗

反正燒山都走
轉陣喇

343成隊都唔岩

學干地砌3412 is the best

343成隊都唔岩

為左張狗

反正燒山都走
轉陣喇

唔洗三後衛就好了
達哥

343成隊都唔岩

為左張狗

反正燒山都走
轉陣喇

唔洗三後衛就好了

上場轉左雙中堅好似仲危

343成隊都唔岩

為左張狗

反正燒山都走
轉陣喇

唔洗三後衛就好了

上場轉左雙中堅好似仲危

排出嚟同打出嚟兩回事啦

343成隊都唔岩

為左張狗

反正燒山都走
轉陣喇

唔洗三後衛就好了

上場轉左雙中堅好似仲危

砌皇馬2512

343成隊都唔岩

只得其形未得其髓

感動既係 大家都反3後衛了

343成隊都唔岩

只得其形未得其髓

髓條撚咩
阿狗3後衛重點都係想以量取勝啫

係香港 讀文科Science design 個d全部等死
日本有連鎖酒店正推廣禿頭人士專享優惠。職員會按頭髮濃密程度,判斷顧客可否享有租房折扣。至於推行優惠原由,是因為有員工抱怨房間「去水口」頭髮難以清理,認為禿頭人士沒髮可掉,是好客人!

咁撚on9

好客人查馬克

查子 應該可以打半價

打你老母價 大陸狗

大陸仔d用字真係好撚大陸
日本有連鎖酒店正推廣禿頭人士專享優惠。職員會按頭髮濃密程度,判斷顧客可否享有租房折扣。至於推行優惠原由,是因為有員工抱怨房間「去水口」頭髮難以清理,認為禿頭人士沒髮可掉,是好客人!

咁撚on9

好客人查馬克

查子 應該可以打半價

打你老母價 大陸狗

梳囉 但係打半價都唔啱應該點叫

咁撚on9

好客人查馬克

查子 應該可以打半價

打你老母價 大陸狗

直接半價咪得囉

咁撚on9

好客人查馬克

查子 應該可以打半價

打你老母價 大陸狗

就咁 查狗應該有半價優惠 已經得啦

考政府工?

咁撚on9

好客人查馬克

查子 應該可以打半價

打你老母價 大陸狗

直接半價咪得囉

屌 好似又係

好客人查馬克

查子 應該可以打半價

打你老母價 大陸狗

直接半價咪得囉

屌 好似又係

睇多d書,唔好一開口就成個支那人咁啦

考政府工?

政府工要三大既通常都係 AO EO TO 呢d位
不過呢通呢d位都係三大神科爭架啦
三大Science 仔一定都唔夠爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞