【兵敗如山】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCXXVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

知就好

叫雞破處咪算囉

溝女都係為扑野姐

膚淺

yes

左右手啦

叫雞破處咪算囉

溝女都係為扑野姐

膚淺

yes

左右手啦

Yes

叫雞破處咪算囉

溝女都係為扑野姐

膚淺

yes

左右手啦

叫雞破處咪算囉

溝女都係為扑野姐

膚淺

yes

左右手啦

碌鳩識轉彎
咪又係無女

叫雞破處咪算囉

溝女都係為扑野姐

膚淺

yes

左右手啦

知就好

叫雞破處咪算囉

溝女都係為扑野姐

膚淺

yes

左右手啦

人人都想要la
佢唔肯要你呢

膚淺

yes

左右手啦

碌鳩識轉彎
咪又係無女

Pmed

叫雞破處咪算囉

溝女都係為扑野姐

膚淺

yes

左右手啦

Yes

禾清樣樣都有

叫雞破處咪算囉

溝女都係為扑野姐

膚淺

yes

左右手啦

呢個世界唔係剩得女人

男神有og 牙
29歲嘅德國中場奧斯爾喺阿仙奴係著11號波衫,而據《太陽報》報道,佢續約嘅條件除咗想加到150,000鎊周薪之外,仲想要原本屬於韋舒亞、但佢被外借到般尼茅夫之後懸空嘅10號波衫。事實上,奧斯爾之前效力皇家馬德里最初係著23號,後尾就改著10號,而普多斯基結束國際賽生涯後,「奧燒」亦得到德國國家隊件10號波衫,加上佢個人Instagram賬戶都係叫「m10_official」,所以咁想喺槍手著埋10號,又睇吓佢最後可唔可以得償所願啦。
https://www.youtube.com/watch?v=g1tNc-_zD7g
搵得返濱崎真緒同FBI帥哥段片
29歲嘅德國中場奧斯爾喺阿仙奴係著11號波衫,而據《太陽報》報道,佢續約嘅條件除咗想加到150,000鎊周薪之外,仲想要原本屬於韋舒亞、但佢被外借到般尼茅夫之後懸空嘅10號波衫。事實上,奧斯爾之前效力皇家馬德里最初係著23號,後尾就改著10號,而普多斯基結束國際賽生涯後,「奧燒」亦得到德國國家隊件10號波衫,加上佢個人Instagram賬戶都係叫「m10_official」,所以咁想喺槍手著埋10號,又睇吓佢最後可唔可以得償所願啦。

150k周薪,懸空既10號,篇新聞幾耐前

叫雞破處咪算囉

溝女都係為扑野姐

膚淺

yes

左右手啦

呢個世界唔係剩得女人

男神有og 牙

大眾臉肥撚一個
https://www.youtube.com/watch?v=g1tNc-_zD7g
搵得返濱崎真緒同FBI帥哥段片

fbi 帥哥係個個人網名?
我一開仲以為自己黎

躝啦仆街
大戰無表現仲同佢續
係咪傻左

150k周薪,懸空既10號,篇新聞幾耐前

啱蘋果出,平時太陽同daily mail 作個d news 唔會貼
大戰無表現仲同佢續
係咪傻左

燒山一齊續

買Fekir 夠做喇
大戰無表現仲同佢續
係咪傻左

燒山一齊續

買Fekir 夠做喇

唔會續山 你知我知單眼佬都知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞