【兵敗如山】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCXXVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
29歲嘅德國中場奧斯爾喺阿仙奴係著11號波衫,而據《太陽報》報道,佢續約嘅條件除咗想加到150,000鎊周薪之外,仲想要原本屬於韋舒亞、但佢被外借到般尼茅夫之後懸空嘅10號波衫。事實上,奧斯爾之前效力皇家馬德里最初係著23號,後尾就改著10號,而普多斯基結束國際賽生涯後,「奧燒」亦得到德國國家隊件10號波衫,加上佢個人Instagram賬戶都係叫「m10_official」,所以咁想喺槍手著埋10號,又睇吓佢最後可唔可以得償所願啦。

150k周薪,懸空既10號,篇新聞幾耐前

啱蘋果出,平時太陽同daily mail 作個d news 唔會貼

而據《太陽報》報道.........
...................................🙈
大戰無表現仲同佢續
係咪傻左

燒山一齊續

買Fekir 夠做喇

唔會續山 你知我知單眼佬都知

山妹人望高處

死矮仔
覺唔覺d 人唔駛得俾2蚊轉凍飲好小家

唔覺
大戰無表現仲同佢續
係咪傻左

燒山大戰都係冇表現
不過山狗打大賽有四隻腳
屯門楊青路28號一間中學,上午11時許,一名47歲姓錢教師與18歲姓黃男學生因教學問題爭執,其間學生揮拳襲擊老師,老師亦出拳還擊。警員接報到場,雙方均報稱受傷,一併送往屯門醫院治理。警方經初步調查,兩人均涉嫌傷人被拘捕。

唔會飲熱飲

我而家飲熱飲都會主動比多2蚊

真窮 連2蚊都比唔起
大戰無表現仲同佢續
係咪傻左

燒山大戰都係冇表現
不過山狗打大賽有四隻腳

姍妹打曼城

我地足總四強決賽黑走左鏝車

真窮 連2蚊都比唔起

執隔枱d 二手冰

真窮 連2蚊都比唔起

執隔枱d 二手冰

識玩
大戰無表現仲同佢續
係咪傻左

燒山大戰都係冇表現
不過山狗打大賽有四隻腳

姍妹打曼城

球證一日未吹 the show must go on

Yes
不過對鏝係球證吹早左人地keep住go on

真窮 連2蚊都比唔起

執隔枱d 二手冰

好憎d冰溝淡曬杯野
點解無人將d紅茶咖啡奶茶華田好立克雪做冰粒用嫁

真窮 連2蚊都比唔起

執隔枱d 二手冰

好憎d冰溝淡曬杯野

有,我記有冰室係奶茶冰
燒山躝

真窮 連2蚊都比唔起

執隔枱d 二手冰

好憎d冰溝淡曬杯野

咁樣做可以賣貴$10
黑色11月
大戰無表現仲同佢續
係咪傻左

燒山大戰都係冇表現
不過山狗打大賽有四隻腳

姍妹打曼城

Yes

車比我廠㩒住黎打

64波姐
大戰無表現仲同佢續
係咪傻左

燒山大戰都係冇表現
不過山狗打大賽有四隻腳

姍妹打曼城

Yes

車比我廠㩒住黎打

Yes ozil ramsey 好似去返 1314
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞