【兵敗如山】阿仙奴17-18球迷吹水區 CCCXXVIII

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

世三串到

why我哋冇人可以撚到獌後防

因為我地垃圾

What Ar?

What Ar?

抽唔到閱文

What Ar?

抽唔到閱文

抽到即刻賺 7 千

What Ar?

抽唔到閱文

抽到即刻賺 7 千

Dls
【貼圖有暗示】疑似正印男友呻被「帽」 嘉倩BB情歸何處?
前新聞小花陳嘉倩被《蘋果》踢爆有疑似「跟班男友」,日前嘉倩BB喺港台收工之後,有一個凸腩嘅疑似男友做柴可夫駕駛凌志房車管接管送,全天候陪嘉倩BB開餐兼開工遊勻港九新界,直至晚上去大埔撐枱腳後,孖住搭膊頭返坪輋村屋香閨,凸腩男仲幫嘉倩BB挽手袋(新聞連結: http://bit.ly/2zmAvQI )。

嘉倩BB嘅疑似男友曝光,震驚裙下宅男,網民瓊姐喺facebook開po討論,點知有另一網民留言踢爆嘉倩BB有個醫生男友,唔知係咪一腳踏兩船,定二人已經分開,呢個爆料來源係嚟自連登討論區:「嘉倩本身都有男朋友,係醫生嚟,叫Wilson Ng,中大grad,佢男朋友噚晚知道自己帽咗勁唔開心,佢係Ig有post。」
網民更聲稱貼出「嘉倩BB嘅醫生男友Ig」,喺凸腩男新聞曝光嗰晚,呢個「醫生男友」於Ig帖文:「Can I see the sunsine」用一張黑夜降臨嘅相片做配圖,夠晒淒怨!另外又有花生友留言爆:「收到風條仔本身有個o靚模女朋友,即係嘉倩BB做緊第三者。」如果全部爆料都係堅嘅話,即係嘉倩BB有正印「醫生男友」、同時又有凸腩觀音兵;而呢位疑似凸腩新歡,又有一位o靚模女友,真係七國咁亂!
《蘋果》聯絡嘉倩BB了解,佢以短訊回覆:「感情生活唔想回應太多啦,私生活唔想太高調,多謝關心。」
球証方面有冇公開道歉???
前新聞小花陳嘉倩被《蘋果》踢爆有疑似「跟班男友」,日前嘉倩BB喺港台收工之後,有一個凸腩嘅疑似男友做柴可夫駕駛凌志房車管接管送,全天候陪嘉倩BB開餐兼開工遊勻港九新界,直至晚上去大埔撐枱腳後,孖住搭膊頭返坪輋村屋香閨,凸腩男仲幫嘉倩BB挽手袋(新聞連結: http://bit.ly/2zmAvQI )。

嘉倩BB嘅疑似男友曝光,震驚裙下宅男,網民瓊姐喺facebook開po討論,點知有另一網民留言踢爆嘉倩BB有個醫生男友,唔知係咪一腳踏兩船,定二人已經分開,呢個爆料來源係嚟自連登討論區:「嘉倩本身都有男朋友,係醫生嚟,叫Wilson Ng,中大grad,佢男朋友噚晚知道自己帽咗勁唔開心,佢係Ig有post。」
網民更聲稱貼出「嘉倩BB嘅醫生男友Ig」,喺凸腩男新聞曝光嗰晚,呢個「醫生男友」於Ig帖文:「Can I see the sunsine」用一張黑夜降臨嘅相片做配圖,夠晒淒怨!另外又有花生友留言爆:「收到風條仔本身有個o靚模女朋友,即係嘉倩BB做緊第三者。」如果全部爆料都係堅嘅話,即係嘉倩BB有正印「醫生男友」、同時又有凸腩觀音兵;而呢位疑似凸腩新歡,又有一位o靚模女友,真係七國咁亂!
《蘋果》聯絡嘉倩BB了解,佢以短訊回覆:「感情生活唔想回應太多啦,私生活唔想太高調,多謝關心。」

幾個月前係旺角log on見過唔係呢個
球証方面有冇公開道歉???

維護法紀需要道歉是天方夜談
Between 普子比 ka sin 帽左

吊比人 po 左先

希望快啲以死驚醒世人

吊比人 po 左先

醫生男友都比人帽,真係橙

希望快啲以死驚醒世人

星期二針

吊比人 po 左先

G 來

做爸爸了?🎉

吊比人 po 左先

G 來

how much

做爸爸了?🎉

做爸爸了,但個仔不是禾

吊比人 po 左先

G 來

how much

$10000/Q

普子
禾地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞